29.1.2011

BAAREILU (Biletyksenäkin tunnettu)

Hymy huulilla lueskelen muita blogeja jossa moni nuori käy baareissa ja bilettämässä kaveriensa kanssa. Ja mitä minä itse teen lauantai-iltana? No istua nökötän sohvalla oman kullan kanssa, nauttimassa hyvästä ja alkoholipaukusta sekä hyvästä elokuvasta. Tai sitten vaan oleilen oman koneeni äärellä kuuntelemassa musiikkia.

Niin, enhän minä ole kuin 27-vuotias ja kotihiiri. No sanotaanko niin, ettei sitä voita mikään, et saa olla kotosalla. Mä oon omat lentoni lentänyt 7-10 vuotta sitten. Mä oon nähnyt maailmaa ja elämää. Ja haluan muistaa sen sellaisena, kuin se sillon nuoren naisen silmissä näytti.

Kyllähän minä sillon tällön käyn viihteellä mutta kyllä silloinkin sydän vetää kotiinpäin. <3

Mulla on omista nuoruusvuosiltani todella hauskoja muistoja, että tykkään niitä aatella aina hymyssä suin ja muistella vaan. En mä kaipaa niitä enää, mitä silloin oli. Se oli silloin ja musta tuntuu, et sillon mä aloin pikkuhiljaa muuttumaan.

Vaikka oon kyllä viime aikoina huomannut, ettei nuoret enää taida oikein paljoa sinne baariin hinkua kun on kaikenlaisia kotibileitä. Ainakin mitä nyt nuorta siskonpoikaa kuuntelen. Sillo mun aikoinani se oli nimenomaan sitä baaria ja yökerhoa. Kotosalla aloiteltiin ja jatkettiin baariin.

No kaikki toki muuttuu ajan mennessä eteenpäin.
Eikä niissä kotibileissäkään mitään, mut muistuttasin että muistaa niitä naapureitakin hieman. Ja se, ettei mitään ihan helvetillistä voluumia sinne soittolaitteisiin enää kello 01:00 jälkeen. Nimimerkillä naapuriin kyllästynyt kun saapui baarista aina jatkoille ja semmosella metelillä. Että koeta siinä sitten nukkua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti