31.1.2011

Ballerina neuvoa kaipaillaan

Kun se kevät jo tulee kovaa vauhtia (??) niin ei ole kuin sormen näpäytys ni on taas ballerina aikakin.
Mullahan ongelma on semmoinen, että kun ballerinoiden koko on 37, mikä on ihan OK muttei kuitenkaan täysin sopivat.

Ni oisko teillä vinkkiä, miten noista saisi entistäkin istuvammat jalkaan? Ja kyllä, mulla on geelipohjalliset tai päkiäkoroke (miksikä sitä nyt sanotaan) mut siltikin ne jää sellaisiksi ettei istu täysin. SUKKIEN kanssa olen saanut kengistä sellaiset istuvammat, mutta haloo! Eihän nyt kesäkuumalla mitään paksuja sukkia käytetä. Elikkä... olisiko jollain ratkaisu tähän vaivaani?


Ku odotan niin innolla, että saisin alkaa käyttämään noita ballerinoita (no isommalla kuolalla odotan, et saan alkaa käyttää noita korollisia nilkkureita - näin talvisaikaan en tahdo ottaa riskiä jalan rikkomisesta)

5 kommenttia:

 1. Ballerinojen tilalle suosittelisin kyllä sellaisia kenkiä, joissa on korkoa jonkin verran. Lyhyellä pyöreällä ihmisellä ballerinat saavat jostakin kumman syystä ihmisen näyttämään entistä lyhyemmältä ja pyöreämmältä - minulle tultiin kerran niin sanomaan ja ensin suutahdin, mutta sitten tajusin, että niinhän se on. En ole sitten pitänyt ballerinoja enää vuosiin...

  VastaaPoista
 2. Aika hassua, mä oon ikäni menny matalien kenkien kans eikä kukaan oo koskaan tullu sanomaan tommosta (!)

  Mie pidän ballerinoita, koska ne on mukavat kevyet kengät kesällä. Kyllähän varmaan ois hyvä et ois jonkin verran korkoa kun on lyhyt, mutta mie tykkään mennä noin. :)

  VastaaPoista
 3. Nahkapohjallisilla saa kuulemma kenkää sopivamman kokoiseksi :) näin Stockan kenkämyyjältä kysyneenä.

  VastaaPoista
 4. Pyydä suutaria laittamaan niihin kuminauha, tai jotkut sellaiset remmit päälle, tähän tyyliin http://www.otto-suomi.fi/362601?product=1360676&oc=354886

  VastaaPoista
 5. Olyah,
  Tuo voisi kuulostaa hyvältä. Pitääpä käydä Suutarilta kysymässä.

  Anonyymi,
  Muuten ihan kiva idea tuollainen, mutten tiedä tykkäänkö noista remmeistä. Voinhan tuotakin ehdottaa jos tuollainen nahkapohjallinen ei auta.

  VastaaPoista