20.1.2011

Hiuspanta Maniac!


Tänään kun piti tuo bussikortti uusia, niin päätin sitten jäädä aikaa tappamaan kaupungille. Kävin tutkailemassa kasvonaamio tarjontaa, sillä halusin uutta. Olen niin innostunut nykysin noista naamioista, sillä tuntuvat tekevän ihmeitä kasvoille. Tai sille iholle siis.


No siinä samalla myös tutkailin hiuspantoja Glitteristä ja jostain toisesta liikkeestä, jonka nimeä en nyt yhtään muista. Löysinkin Glitteristä ihanan violetin koristeellisen pannan.En yleensä ole ostellut tämmöisiä pantoja, joissa on jotain koristehärpäkettä mukana mutta nyt tämä veti niin puoleensa ja löytyihän sieltä eräs rusettipantakin, jota en VIELÄ ostanut mutta aion kyllä käydä ostamassa. Eikä hintakaan ihan päätä huimaava ole - 8,95€/kpl.


7 kommenttia:

 1. Mäkin aina kattelen kaupoissa tommosia höyhenpantoja, ne on ihania! Onko sulla paljon pantoja? Ois kiva nähdä tosta uudesta ainakin kuva ihan päässäkin! :)

  VastaaPoista
 2. Huomenta!
  On niitä ihan kolmisen kappaletta, neljäkin mutta viimeisin on niin räjähtänyt, ettei sitä kehtaa edes käyttää. Ja tänään käyn hakemassa parikin uutta. :)

  Päässä oleva panta kuva tulee joskus myöhemmin. Kun teen vähän paremman postauksen.

  VastaaPoista
 3. Mites se sinun säästölinja?

  VastaaPoista
 4. Magee panta :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  Jaa mikä säästölinja? ;) Joo, kyllä mä sen muistan mut pakkaan aina unohtamaan kun näen jotain ihanaa... Joten turha kai semmosesta ees puhua. :)

  Emmy,
  Kiitoksia. :)

  VastaaPoista
 6. Tuo pantahan sopisi hyvin tuon postaamasi viikon asun kanssa!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  oot muuten oikeessa, se sopisi erittäin hyvin. :)

  VastaaPoista