13.1.2011

Huomenna on perjantai

 
Ette arvaakkaan kuinka innolla oon odotellut tätä viikonloppua. Vaikkei siis silloin mitään sen ihmeempää tapahdu, mutta onhan se aina viikonloppu eikä töihin tarvitse raahautua. :)

Mua muuten inhottaa, kun aamubussi on aina niin täynnä. Ja ei, en voi mennä toisella bussilla kun tää on ainut joka menee sinne työkohteeseeni. Ne opiskelijat jotka sinne änkee, ni voisivat odotella 5min ajan kun sitten tulee toinen bussi joka menee heidän koulujensa ohitse. Pitäsköhän laittaa vähän palautella linjayhtiölle, että laittas sinne suuntaan yhden extravuoron, kun se on aina niin ahdistavan täynnä. Onneks mulla on tapani jolla pääsen ainakin istumaan eikä tartte sen ison opiskelijakasan kanssa ahtautua bussiin.

Kirjastokin ilmoitti että ois neljä kirjaa lainattavissa sekä kaks on "matkalla noutopisteeseen". Siinä onkin sitten moneksi kuukaudeksi luettavaa. :)

Äitkin sitten ilmotti että hänellä on 3.3. kaihileikkaus joten siinä sitten kuukauden ajan saa taas laukata päivittäin auttelemassa. Joten sitäkin voi sitten taas kauhulla odotella. Muistissa on vielä tuo kuukauden mittainen auttelu kun joutui sappileikkaukseen. Eihän siinä mitään, kun suoraan töistä käyn auttelemassa ja viikonloppuisin saa sitten sisko kyllä käydä, kun asuukin lähempänä.

Mutta nyt päivällisen tekoon... Terveellistä jauhelihakeittoa.


3 kommenttia:

 1. Onneks mulla on tapani jolla pääsen ainakin istumaan eikä tartte sen ison opiskelijakasan kanssa ahtautua bussiin.

  Kiinnostaisi kuulla, mikä on tuo tapa? Itsekin joudun matkustamaan päivittäin ruuhkabussissa...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Mee aikasemmalle pysäkille. :) Meilläkin kun siis on keskustori ja siltä se iso opiskelijaryhmä aina lappaa sisään. Ni siinä on onneks sen verran aikaa, et ehtii reippaasti kävelemällä menemään aikaisemmalle bussipysäkille. :)

  VastaaPoista
 3. laita asukuvia

  VastaaPoista