12.1.2011

I Hate Mondays

Niin, ainakin nyt siis tämän maanantain kohalla oli noin.

Onneks ny sentään meni päivä siis muutoin ihan jees, mutta väsyneenä ei vaan jaksa ja huvita tehdä juuri mitään. 
Ja sekös siis siinä päivässä... illallassa eniten ketuttikin!

Ensin sain työhöntulotarkistuksessa kuulla, et mun lapaluut on jumissa. KIVA!
No ei mitään, onneks tota jumppailua tulee kyl normistikin tehtyä mut nyt pitää entistä enemmän kiinnittää huomiota noihin selän lihaksiin. Aika hassua, en oo huomannukkaa et ne on jumis mut tossa yhdessä asentotestissä sekin sitten selvis. Ja sain mää tuon tarkistajankin hämmästymään, mutta ei siitä sen enempää.
Mut hyvin meni, oon sopiva siivousalalle.... IHANKO en tota nyt ois tienny... Tai siis ainakin 2007 asia oli noin kans. Ja jottei ny mennä hyviin asioihin, ni sain mää pienen huolestumisaiheenkin - tosin siihen voi olla syynä niin moni asia että alan sitä nyt itsekseni tutkailemaan.

Inhottaa ja kiukuttaa, kunnei voinu ottaa niitä pikkupäikkäreitä. Tai oishan mut se ois taas vaikuttanu yöuniin.
Joten toin tietokoneen näyttöni lähemmäs sänkyä ja linnottauduin sinne... Katselin muutamat uutukaiset jaksot Täydellisistä naisista (se ameriikan version mukaan) sekä Tähkäpää elokuvan.

Sitten koinkin semmosen oudon piristysruiskeen ja aloin siivoomaan koko kämppää läpitte.
Ja mikä olikaan lopputulos? Tää Ruusunen vetelee unia jo puolikympin maissa ja nukkuu sikeesti tiistaiaamuun saakka kunnes kello herättää, et tarttis töihinkin raahautua. Miten mulla voikin olla joskus noin sairaan hyvät (oudot?) unenlahjat? Ku mie voin hyvinkin nukkua vaikka remonttia tehtäs seinän toisella puolella. Josta päästään niihin ärsyttäviin naapureihin.... Niiden soittamaa musiikkimölyä taas en kestänyt sekunttiakaan... Ehkä toi uni juttu on valikoivakin?

3 kommenttia:

 1. En tiedä saako sulle esittää postausehdotuksia, mutta esitän silti. Olisi kiva joskus nähdä kuvia siitä, miten pukeudut esimerkiksi jumppaan tai ylipäätään liikuntasuorituksia varten. Itse olen suurin piirtein samaa kokoluokkaa kuin sinä ja olen aivan hämmentynyt sen suhteen, kuinka voisin pukeutua esim. ryhmäliikuntatunnille. :/

  VastaaPoista
 2. Mulla ois yks palaute sulle tästä sun blogista, mutta ei siitä nyt sen enempää.

  VastaaPoista
 3. Poro,
  Saahan sitä aina postausehdotuksia ehdotella. :) Pitääpä katsoa tohon johonkin väliin tuo tuollainen jumppapostaus. :) Mut ihan näinkin voin sanoa, että leggarit (tiukempaa mallia) ja joku t-paita/toppi. Soveltuu oikein hyvin. :)

  Anonyymi,
  No höh, menit sitten sanomaan muttet kertonutkaan. ;)

  VastaaPoista