29.1.2011

I Just Love (love, love, love) Saturday Night

Se oli eräs tuulinen ja lumisateinen lauantai päivä


Mä niin rakastan näitä lauantai-iltoja, kun saa miehen kanssa nauttia hyvästä elokuvasta (no tänään kylläkin tv-sarjasta kun isäntä haluaa katsoa uusimman Spartacus jakson) hyvästä seurasta sekä hyvästä namiruuasta. <3

Sitten illemmalla (suurinpiirtein about 23.00 maissa Suomen aikaa) aletaan pelailemaan neljää turnausta. Ja vielä sillä tavalla, et mä pelaan kahdessa ja mies toisessa kahdessa. Ku just viime yönä sain näyttää pokeritaitoni kun miehellä meni hermot pelaamiseen ja totesi, et pelaa sää vaan. Oijuku kivaa! Ja mitä tapahtuikaan, tää likka triplasi chipit! Sen jälkeen mieski taas innostui. ;)

Niijuu, sain mää jotain aikaiseksikin (sen kauppareissun lisäksi nimittäin) ku menin ja siistein vihdoinkin kulmakarvani. Eipä sieltä paljoa kyl tarvinnu siistiä ku tuli jo sen näköset et riittää. Ku mulle aikoinaan tuo kosmetologi (tai mikä hän sitten onkaan joka ne nyppi) sano, ettei mun kannata sellaisia ohuita kulmakarvoja ees aatellakkaan, et sopii parhaiten nämä tämmöset. Värjäyksestä se kyllä puhui, et jos meinaan joskus laittaa semmosen räikeen violetinpunaisen tukan, ni sitte pitäs tulla värjäykseen. Mut tosiaan, jos ny yks jos toinenkin ihminen on sanonu ettei pitää pliisuja kulmaviivoja mulle, ni ei sitten! Pidetään nää paksut ja mustat kulmat. Kunhan nyt siistinä vois pitää paremmin, vaikka aika hyvinhän ne siistinä pysyy vähemmälläkin hoidolla - ainoa mihin pittää kiinnittää huomiota, on se ettei tosta nokanpielestä ala puskatuttamaan.


Sveitsin vuoristoa

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä noi sun "uudet" työkuviot :)

    VastaaPoista