10.1.2011

I would prefer that you didn't ask the question but I wouldn't go so far as to forbid it


Ompas ollut sunnuntaipäivä!
Nelisen tuntia olin hereillä ennenkuin sain aikaiseksi syödä jotain aamupalaa.
Hyi minua! Eikä ollenkaan sitä kovin terveellistä.... tai siis eihän hapankorppu nyt mitään epäterveellistä ole kuitenkaan mutta olisi voinut olla vähän täyttäväisempi aamupala. Normaalisti syön aamupalaksi kaurapuuroa, mustikkaa ja maitorahkaa. Sekoitettuna, kiitoksia. :)

Touhusin koko aamupäivän kuoripaketoinnin parissa. Huomenna kun pitää tommonen isohko kasa postitella. Tulee kyl viel lisää, jahka tästä ehdin taas keskittymään noihin. Postipate varmaan inhoaa mua kun joutuu nostamaan tuosta postilaatikosta tämän kasan + enemmänkin. Onneksi liikkuvat autolla, joten eihän se ole kuin hetki kun nostaa sihen pakettiautoonsa sen mustan säkin. Tuossa samalla kun paketoin, niin katselin Battlestar Galactica -sarjan viimeistä tuotantokautta - maratooni parhaiten sanottuna ehkäpä.


Iso pakettikasa, odottelee maanantaillista postitusta
Ja jottei päivä olisi kovin tylsä, niin päätettiin miehen kanssa lähteä katselemaan aikamme kuluksi (ja toki muistakin syistä) omakotitalo tarjontaa täälläpäin. Nämä on niitä sarjassamme hetken mielijohteesta päätettyjä touhuja. Onneksi on auto lainassa, ni ei oo mitään hätää. Tossa ois kirjoitettu paperille kymmenen kohdetta joista ollaan kiinnostuttu ja jotka ois meijän budjetillekkin sopiva.

Siinä piti hetki myös miettiä, että millaisenas lähtis kattomaan niitä asuntoja kun tosiaan omalla autolla mennään ni ei tartte kovin täyteen kerrostautua ja varsinkin kun täällä on ihanat plussakelit ulkona.


Sunnuntai asuRannekoruja
Mekon omia koruja


Ystäväni tekemä kaulakoruMekko - Shopninka
Harmaat niittileggarit - NetAnttila
Musta rannekoru - Ellos
Sininen rannekoru - Pori Jazzeilta
Sininen kaulakoru - Korusuunnittelu Henna K

7 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiinnosta: Mimmonen pesuohje tuossa paidassa on? Itse vierastan moisia paitoja pesujen takia, vaikka ne muuten onkin nättejä! Siis paitoja, joissa on koruja / paljetteja tmv.

  -M

  VastaaPoista
 2. En oo vielä niin pitkälle katsonut mimmonen on pesuohje mutta aika normaali varmastikin. Mulla on pesupussi tuollaisia vaatteita varten, joissa on koruja, paljetteja yms. Eli vaate pussiin ja ihan normaalisti koneeseen.

  VastaaPoista
 3. Uteliaana kysyn mitä nuo kirjekuoret sisältää? ;--)

  Ihana tuo mekko! Minkä hintainen?

  VastaaPoista
 4. Arina,
  Sanotaanko niin, että paperitavaraa sisältävät. :)

  Ja mekon hinta näkyisi Shopninka sivuilla olevan 29,90€.

  VastaaPoista
 5. Piia nyt täytyy sanoo et oot löytäny just semmosen mekon mikä on sulle ku tehty. Tosi hyvä, oikee innostuin ku näin. Korostaa ryhtiä hyvin ja laskeutuu ja istuu kauniisti. Hyvä hyvä.

  VastaaPoista
 6. Olen edellisen kommentoijan kanssa samaa mieltä. Juuri oikean kokoinen mekko, harmaa on myös kiva väri.

  VastaaPoista
 7. Leah,
  Harmaa on kyllä yllättävän nättikin väri. :) Ja noilla koruilla saa vähän väriäkin mukaan.

  VastaaPoista