5.1.2011

Kappaleita, jotka usein pyörivät soittimessani


Tehdäänpä pieni listaus minun musiikkikorvaani miellyttävästä musiikista.
(Tää vaihtuu aina sillo tällö)

Lady Gaga - Poker Face (instrumental)
Lady Gaga - Paparazzi
Trilogia - Routamaa
Uniikki - Pojat on poikii
Petri Nygård - Selvä päivä
Petri Nygård (feat Mokoma) - Sarvet esiin
Pitbuill - Hey baby (drop it to the floor)
Jenni Vartiainen - Missä muruseni on?
Chisu - Lähtö
Katy Perry - Firework
Madcon - Freaky Like Me
Kesha - We R Who We R
Pink! - So what
Abba - The Winner Takes It All
Marina&The Diamonds - I'm Not A Robot


4 kommenttia:

 1. Eiks ois ollu vaan helpompi sanoa, et tsiigatkaa nrj:n soittolista, kun toi kaikki on niin nähtyä. Mitä ideaa laittaa soittolistoja, jos ne biisit on ne samat mitä on renkutettu radiossa vuoden päivät, ja varmaasti kaikki on ne kuullut?

  VastaaPoista
 2. Saara,
  Piti oikein tsekata, että niinpä näkyy osa soivan radiossa. Minä kun en radiota pahemmin kuuntele, osan kappaleista olen löytänyt youtuben kautta. Ihan randomilla eteenpäinmenolla.

  Mutta joo, ehkäpä tämmöset listat on ihan tyhmiä. Varsinkin kun siis musiikki ja vaikka televisiolistaukset on sellaisia, mitkä varmaan pyörii just sillä hetkellä jossain. Niinku nyt noistakin kappaleista muutamat. Itse en tiennyt kuin pari radiossasoivaa.

  Mistä sitten voisi tehdä listauksia? Ehdotuksia?

  VastaaPoista
 3. Jenni Vartiaisella on kauniita kappaleita, esimerkiksi Seili levyltä Halvalla, Minä ja hän sekä ekalla levyllä Toinen. Petrillä ja Uniikilla on kyllä hyvää musiikkia, rentoiluun ja viikonloppusin sopivaa :) Ihan hyvähän se on että artistien musiikkia soitetaan radiossa, vaikkapa juuri NRJ:n listoilla. Ja jos lempibiisisi siellä kuuluvat niin, so what.
  Tee lista lempisarjoista ja leffoista =)

  VastaaPoista
 4. Oon ihan samaa mieltä Anonyymin kanssa! Eli mitä sitten, jos ne biisit kuuluu radiostakin? Sehän on vaan hyvä asia sille bändille, että soitellaan. :)

  VastaaPoista