5.1.2011

Loppiainen

Olenkin odottanut tätä päivää, sillä työpäivän jälkeen saan vain rentoutua.
Nyt vaan pitäisi keksiä joku tooodella hyvä tekosyy, ettei tarvitsisi mennä äidille. No jaa, mitä sitä tekosyitä keksimään ku sanoo rehellisesti ettei jaksaisi ny lähteä mihinkään kun kerrankin saa olla. Ja nukkua pitkään!! :)

Tossa uutena vuotena tehtiin inventaario meidän alkoholijuomiin (no ei niitä ny nii paljoo oo!!) ja huomattiin että Baileys alkaa uhkaavasti lähenemään Parasta ennen päivämääräänsä. Joten aateltiin että hommataan niitä tsydeemejä millä saa tehtyä paljon jääpaloja ja juuan viikonloppuna muutamat lasilliset. Meillä siis tammikuun loppuun aikaa tuhota tuo tuollainen 0,7litran pullo.

Nyt saakin sitten kaikessa rauhassa viettää vapaa-aikansa kirjeiden ja kotitouhujen kanssa.
Ja voisihan siellä ulkosallakin käydä kääntymässä ;) (tarkoitan erästä metsälenkkiä jota en oo hetkeen mennyt ja nyt kun on pitkä vapaa, ni vois kyllä käydä joka päivänä ja oikeen ehtoolla!) Oi mitä kaikkea kivaa sitä keksiikään.

Miten te aiotte viettää Loppiaisen?

4 kommenttia:

 1. Mukavaa pitkää vapaata sulle!
  Eipä oo itsellä erityisempiä suunnitelmia, pe ja la kuitenkin töitä.

  VastaaPoista
 2. Oi, Baileys <3. Sitä voisikin ostaa pitkästä aikaa pullon, harvoja alkoholijuomia, joita saatan juoda.

  Meillä loppiainen sujuu jälleen perhekeskeisesti. Nukutaan pitkään, kun lapset ovat oppineet uuden vuorokausirytmin, käydään kävelyllä, kylästellään ja katsellaan hyviä ohjelmia DVD:ltä :).

  Mukavaa vapaata siulle.

  VastaaPoista
 3. Emmy,
  Kiitoksia. :)

  Aamunkajo,
  Se on kyl hyvää. Vielä ei olla päätetty, et maistellaanko tänään vaiko vasta viikonloppuna. Mulla kun on semmonen periaate, ettei keskellä viikkoa juua. Vaikka nyt siis onkin vapaata.

  Mitäs ohjelmia meinaatte katsoa? Meillä olisi ainakin Myytinmurtajien maratooni aikeissa. Ku aateltiin et valvotaan jonain yönä pitkään.

  VastaaPoista
 4. Meillä onkin ollut televisio pannassa, kun nuo lapset alkoivat kinastelemaan keskenään... Miehen kanssa meinattiin katsoa loppuun Miehet jotka vihaavat naisia -leffa, se jäi eilen kesken, kun molemmilla tuli uni jo vähän jälkeen kymmenen :). Kovin pitkään ei jakseta nykyään valvoa, kun mieskin herää jo neljältä työaamuina...

  VastaaPoista