11.1.2011

Lumi on kaunis ja valkoinen

Siis ei mulla lumea vastaan ole mitän, menipähän nuo liukkaat tienpinnat piiloon.
Oli nimittäin paljon ihanampi kävellä perusvauhtia, kun liukkaalla taas joutuu etenemään varovaisemmin.

Tosin multa kyl loppuu hymy vielä, jos nuo aurat ei auraa noita bussipysäkkien kohtia. Mulla nimittäin viime vuonna kävi vähän ikävät kun piti bussista tulla pois, ni menin vissiin sit jotenkin huonosti ku upposin hankeen ja reväytin siinä jotenkin reisilihakseni. Ja se tuska oli jotain niin kamalaa, ettei oo tosikaan. No okei, on jollain varmaan vieläkin tuskaisempaa mut se oli kamalaa...

Ollut pitkä päivä tänään....
10h poissa kotoa ja nyt vasta saa alkaa päivällisen (vai sanottasko mieluummin ILLALLISEN) tekoon. Perunaa, broilerpyöryköitä (itte tehtyä broilerin jauhelihasta) sekä perussalaattia, nam! (perussalaatti eli tomaattia, kurkkua, porkkanaa, keräsalaattia, paprikaa) No eipähän tartte mitään iltapalaa enää aatellakkaan, et kyl toi täyttää sen verran hyvin et seuraavaks sitten aamupuuroa. :)

Ja muutenkin jää vähän vähäselle tämän illan muut omat touhut eli kirjeiden kirjottelu saapi täysin jäädä. No onneks pääsen huomenna töistä aikasemmin ni vietän huomisen nokka kiinni kirjeissä. :) (jos joku ei tiennyt, niin harrastan perinteistä etanakirjeenvaihtoa eli kirjoitan kirjeet käsin ja jätän postipaten vietäväksi)

Postipate muisti mua tänään neljällä kirjeellä. Sitten kaupasta löytyi uusi Aku Ankan Taskukirja (keräilen!) ja televisiosta tulee Eläintenpelastustiimi, Tulli sekä Poliisit. Joten mun iltama menee siis kotiaskareissa ja loppuaika sitten sohvalla löhöten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti