14.1.2011

Perusperjantai

Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntumaan tuo tämän päivän meneminen.
Oisin ihan siis valmis sänkyyn vaan vielä pitää valvoskella, kun tässä hetken päästä alkaa eräs turnaus johon osallistun.

Ja tein sitten sen,  menin ja laitatin hiukseni.
Eli nyt on hiukan toisenlaista mallia hiuksissa ja uudenlaista väriä.
Kuvia laittelen tästä koitoksesta huomenna, kunnen tänään väsymyksestä johtuen jaksa alkaa leikkimään kameran kanssa.

Innostuin myös samalla ihan täysin TIGIn tuotteista eli tänne meillekin sitten saapui Tigin shampoo ja hoitoaine. Kivan loven se kyllä kukkaroon teki, mutta uskon sen olevan sen arvoistakin!

Ja keittiön pöydällä odottelee sellaiset seitsemän (!!!!OMG!!!!) kirjaa lukemista.
Siis nyt pakko sanoa, et tais tulla tehtyy tyhmyys kun varasin noin monet kirjat ja ne vielä oli hetimiten saatavilla. No ei muutaku nenä kirjassa kiinni. Onneksi voi sentään netin kautta varata uusiksi, joten ei se hätä nyt ihan niin paha ole kuin voisi aatella. Mähän saan yleensä yhden kirjan luettua n. 2vko aikana. Kun työmatkoihin menee 2h/pvä ni sitähän tulee viikossa luettua sellaiset 10h joten nopeestikos se yksi kirja tosiaan menee.

Samalla kun kirjastossa asioin, niin kävin aikani kuluksi katselemassa englanninkielisiä kirjoja ja löysinkin pari kirjasarjaa, jotka alkoivat kiinnostamaan. Mutta ennen sitä pitää kyl lukea nuo seitsemän muuta kirjaa. Mielenkiintoista alkaa lukemaan englanniksi. Sen mitä katsoin, niin ihan hyvin sitä tekstiä ymmärsi joten mikäpäs siinä - vaikka siis eihän englanti ole mulle mitenkään vaikeaa. Osaan puhua sitä kiitettävästi ja ymmärrän kuulemaani. Koskaan ennen en siis ole lukenut englanniksi joten tokihan se hieman arvellutti mutta tämän iltainen käynti kirjastossa muutti senkin arvoituksen. :)

3 kommenttia:

  1. Kymmenen tuntia yhden kirjan lukemiseen?

    VastaaPoista
  2. No en ole laskenut tunteja kuinka kauan siinä suurinpiirtein menee mutta siis 10h/vko saan käytettyä. Ja kun nuo kirjat on tuollaisia 400-500sivusia niin kyllä siihen enemmän menee kuin 10h.

    VastaaPoista
  3. Tigiä saa mm. feeluniquesta TODELLA halvalla. Jos haluat voin laittaa sulle suosittelumailin ja saat sen kautta sitten alea tilauksesta.

    VastaaPoista