14.1.2011

TOREY HAYDEN – AAVETYTTÖ


Koskettava tositarina omaan varjomaailmaan sulkeutuneesta tytöstä, jonka erityisopettaja Torey Hayden saa viimein paljastamaan painajaisensa
Jadie ei koskaan puhunut, ei nauranut, ei itkenyt. Kun Torey Hayden viimein sai taivuteltua tytön puhumaan, mikään hänen urallaan kokemansa ei valmistanut häntä siihen tuskalliseen painajaiseen, jonka Jadie hänelle paljasti. Pieni tyttö oli vankina hirvittävistä muistoista rakennetussa helvetissä, ja opettajalta vaadittiin paljon myötätuntoa, rakkautta ja suurta rohkeuttakin saada ”aavetyttöä” riivaavat pahat henget karkotettua”

Tämä oli ensimmäinen Torey Hayden kirja, kirjaa suositteli minulle eräs tuttavani. Muutaman kerran kirja piti jättää kesken, sillä nuo asiat mitä Jadie oli joutunut mahdollisesti kokemaan, olivat liian pahoja. Piti ensin siis pitää pieni tauko mutta koska uteliaisuuteni veti minusta pidemmän korren, jatkoin siis lukua. Hieman silti petyin, kun mitään varsinaista varmuutta asioihin ei saatu. Ja se on ollut erikoista, sillä muissa Haydenin kirjoissa on lopussa ollut loppusanat jotka kertovat hieman mitä kirjan henkilö(i)lle kuuluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti