12.1.2011

Valinnan vaikeutta päivän asun suhteen

Mua kiukuttaa aina kun tulee tämmönen tenkkapoo, että mitäs sitä laittaisikaan huomenna päällensä.
Mä rakastan vaihtelua mutta tykkään myös mennä vanhalla tylsälläkin tavalla.
Aika ajoin saan siis kuitenkin näitä päähänpistoja että vaihtelua vaihtelua!

Tykkään pukeutua värikkäästi mut joskus tulee huomattua että paita ja neuletakki ei sovi värityksiensä kanssa yhtään keskenään. Joskus tekis vaan haistattaa paskat sillekki, et väliäkös sillä onko ne nyt sävysävyä - pääasia on et on pakkasella lämmin! Ja mulle on tullu jonkinlainen pakkomiellekki tosta sävysävyyn asiasta kun oon koko ikäni saanu kuulla, et "toivottavasti sää ees osaisit pukeutua, etkä kulkis tolleen ryysyissä ku siskos"

Niin, mulla on sisko joka ei pa****kaan katso mitä pistää päällensä. Paidassa saa olla ruokatahra, vaatteet voi olla kirkuvanväriset taikka ihan jotain sekametelisoppaa... Se ei vaan välitä. Se vaa on, et kunhan tarkenee (ainakin näin talvisin siis)

Joten tuosta syystä mie haluan olla hirmu tarkka kuitenkin vaatetukseni suhteen. Joo, ei musta tule koskaan sellaista upeasti pukeutunutta kuten Helsingin katukuvassa näkyy. Mut tämän tuppukylän pukeutumista kun katsoo, ni menettelee ja pysyttelen ilmeisestikin ihan siististi pukeutuvana.

Voiko punaista neuletakkia yhdistää harmaan mekon kanssa?
Mitä raati sanoo, Jeij eller Neij?


Tässä vähän punasta punasen kanssa.
Mitä raatina sanoo tähän, Jeij eller Neij?

Vaikka toisaalta, mitä mää hermoilen jonkun pukeutumisen takia kun töissä joudun kuitenkin pitämään työasua. Ihan hupsua siis toisaalta hermoilla - menen ja valitsen jommankumman aamusti. Tällä hetkellä oma suosikkini on tuo harmaapunainen. :)

Mut joo... Nyt pakko kuunnella musiikkia et saan yhden kappaleen pois soimasta tuolta pääkopasta. Sitten keskitytään hetkeksi kirjeiden pariin + katsomaan uusin V -jakso. Sitten mennäänkin katsomaan Porin Poliisien elämää. JIM:ltä tuleva Poliisit -sarja on nyt tämän iltasessa jaksossa PORISSA. 

6 kommenttia:

 1. Minä en mieti koskaan mitään värisävyjä eli taidan olla kuten siskosi...
  Harmaa ja punainen on ehdottomasti parempi vaihtoehto - millaiset housut? Aika piukanmalliset kävisi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Viininpunanen/punanen ja harmaa on yhditelmänä aivan ihana! Se kutkutti eniten varsinki ennen joulua, mutta edelleen tykästyttäis. (-:

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  No tuskin olisit kuten siskoni. :) Siis kun se voi likaisillakin vaatteilla liikkua ihan huoletta. Sillähän nyt ei oo väliä vaikka joku pukeutuisikin kuin joku valomainos (eli eri värisiin) - se ois oikeastaan aika hauskaakin. Mutta siis kuitenkin, siskoni pukeutunut on liian huoletonta kuitenkin. Mutta sellaista se pakkaa hänenlaisillaan valitettavasti olevan. :(

  Harmaa/Punainen on munkin oma vaihtoehtoni tässä. Ja nyt kun sen näkee kuvassa ni näkee, et ei hassumpi. Tiukat niittileggarit on housuina mut ulos ku menee, ni joudun laittaa toiset housut päälle. Bootcut tyyliset.

  Jetta,
  No eikai se joulu sitä tarkoita et sillon vaan saisi punaista käyttää? :) Eli punasta messiin vaan jos mieli tekee. :)

  VastaaPoista
 4. Tietääkö siskos, että mollaat häntä julkisesti!? En tykkäis :(. Harmaa on parempi noista kahdesta.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  No tuon mollaamisen voi ottaa nin eri tavalla. Minä en mollannut siskoani vaan se on tosiasia. Ja jonka takia itse olen joutunut kärsimään aikoinani. Sanoin vain faktat, että siskoni pukeutuu hemputin huonosti koska voi liikkua huoletta likaisella paidalla yms. Se on toteamus, ei mollaus. Mollausta on, jos kertoisin enemmän siskoni elämästä. Tiedostan siis missä menee raja. Ja tuon vaateasian kertominen ei vielä ollut mikään iso paha susi.

  VastaaPoista
 6. Tuo toinen on aika nejnej, ei sovi yhteen nuo punaisen eri sävyt.

  VastaaPoista