22.1.2011

VÄSY PÄIVÄ

Heräsin ja totesin, että on pakko päästä takaisin maaten.
Inhoon muuten tämmösiä päiviä ku on niin väsyny, ettei saa mitään aikaiseksi.
Ja sillon onkin parempi kömpiä takas sänkyyn kun ei oo mitään pakkoa nousta ylös. Tai tehdä juurikaan mitään.
Isännän vuoro siistiä kotia näin viikonloppusin, ku mie teen lähinnä arkipäivisin sitä.

Miehen lemppari tv-sarja alkoi.
Spartacus: Gods of the Arena
Sitä siis illemmalla möllötetään.

Kaippa tohon mun väsymykseen vaikuttaa sekin, että heräsin yöllä kun yläkerrassa TAAS kerran piestiin toista. Ei siinä muuta, kuin poliisi rauhottamaan tilannetta ennenku huonosti käy. Ja melko huonoa ois voinukki käydä, kun rapussa oli verta. Enempää en asiasta tiedä, mut ilmeisesti veitsien kans oli leikitty. Lähtispä ne ny jo helvettin täältä (on ne siis lähdössä mut se vaa ny kestää, ku oikeudelta ei oo viel tullu päätöstä eivätkä oo vapaaehtosesti lähteneet) - alkaa pikkuhiljaa mennä hermot. Just tässä onkin ollu 2kk todella rauhallista ja nyt taas tämmöstä hippaleikkiä. Onneks toi rauha tulee jatkumaan, kunhan saadaan nuo vielä pois täältä.

2 kommenttia:

  1. Onko nyt ollut naapurihäiriköintiä? Meilläkin oli edellisessä asunnossa, mutta nyt tässä uudessa talossa on vain omistusasuntoja ja tilanne huomattavasti rauhallisempi.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi,
    No ei tuon enempää häiriköintiä mitä tuossa oli kerrottuna. Että varsinaisesti musiikkimeluhäiriköinti on loppunut tyystin. Vuoden saatiinkin tapella asiasta ja nyt on talo suhtkoht rauhallinen.

    VastaaPoista