25.2.2011

Esittele kasvonaamiosi
Eli kerrohan, minkälaista kasvonaamiota itse käytät, mitä tykkäät siitä ja mistä sitä voi ostaa.
Haen itselleni seuraavaa kasvonaamiota, joten olisi mukava kuulla mitä te käytätte ja mitä olette itse tosiaan tykänneet kyseisestä tuotteesta.

Nyt minä lähden jälleen liitomaan työpaikalle kohti. Eli noin kolmisen tunnin kuluttua mulla alkaakin jo viikonlopunvietto.

HYVÄÄ PERJANTAIPÄIVÄÄ!

6 kommenttia:

 1. minä käytän Freemannin sellasta avocado-savinaamioo. mun mielestä se on helppo laittaa, sen jälkeen meikki levittyy ihanan tasasesti ja iho tuntuu tosi puhtaalta. saa ostettua useimmista tavarataloista, omani ostin sokokselta. :-)

  VastaaPoista
 2. Mä käytän samanmerkkistä naamiota kuin yllä oleva M. Savi ja kaura (clay & oatmeal) on mun naamiossa. Tykkään tosi paljon, vaikka sais vähentää ihon kiiltävyyttä enemmänkin. Noi Freemanin mönjät muuten tuoksuu tosi ihanilta ja aidoilta.

  VastaaPoista
 3. Mä käytän Oriflamen pure Nature-kasvonaamiota. Kahta erilaista on: syväpuhdistava takiaisuute-savinaamio ja kuoriva kalvonaamio->sisältää luontopohjaista jasmiiniuutetta. Noita ehkä eniten. Muitakin naamioita on tuolla jemmassa. ;)
  http://fi.oriflame.com/products/catalogue/search.jhtml?_DARGS=/utils/page-segments/menu/menu-level1.jhtml.12

  VastaaPoista
 4. Minun suosikkini löytyy seuraavasta osoitteesta..

  http://www.marjaentrich.fi/sumuCMS/sivu/tuotetiedot/tuote_id/298

  Kallista, mutta hyvää ja suht riittoisaa. Ohuempi kerros ns. normaalille alueelle ja hieman paksummin ongelmakohtiin. naamion jälkeen olen käyttänyt vielä saman sarjan avokadoöljyä :)

  VastaaPoista
 5. Oi, mulla taitaapi olla purkkeina 4-5 naamiota sekä niitä pikkupusseja. Kicksistä, H&M:ltä ja Seppälästä niitä siis ainakin saa. Yhdestä pussista riittää 2-3 kertaa, joten ei musta oo paha hinta. ja pääsee testailemaan erilaisia.

  Tykkään savinaamioista (mulla on 2 freemanin sekä yks dermosilin), koska mulla vähän rasvoittuu iho t-alueelta. Niille tuota siis lähinnä käytänkin. Lisäksi entsyyminaamio Freemanilta on kiva, kirkastaa vähän ihoa. Suurin osa noista pusseissa olevista taitaa olla "mitä sattuu" ts. valkkaan aina sen, mikä milloinkin tuntuu sopivimmalta.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille esittelyistä!
  itse käväisin ostamassa tuota Freemanin kasvonaamiota. Valitsin Minttu&Sitruuna hajuisen ja tänään tuli kokeiltua ja tykkäsin!

  VastaaPoista