14.2.2011

Ihanaa Ystävänpäinää

5 kommenttia:

 1. Samoin! :) Kiva blogi tämä !

  VastaaPoista
 2. Heippa! Olisi kiva lukea ajatuksiasi politiikasta näin vaalien alla! Voisit tehdä postauksen eduskuntavaaleista ja omista äänestysperusteistasi. Mitä puoluetta ajattelit äänestää? Oletko ollut aina saman puolueen kannattaja?

  VastaaPoista
 3. Etkö vastaa sulle laitettuihin kommentteihin? Toivottavasti postaat pian poliittisia näkemyksiäsi, olisi mielenkiintoista lukea niitä sulta kuten muiltakin bloggaajilta! Moni on onneksi jo blogannutkin aatteistaan.

  VastaaPoista
 4. Minna M.
  Ihan mielenkiintoinen aihehan tuo olisi mutten nyt tiedä kannattaako mun alkaa avautumaan tuosta politiikasta sen enempää. Ku miun mielipiteet siitä ei ole mitään kovinkaan positiivisia. Mut ihan mielenkiinnosta, voisitko kertoa näitä blogeja missä asiasta postattu? Kun itse en ole tämmöisiin vielä törmänny ja kyllähän sitä siis lukisi. :)

  VastaaPoista
 5. Ei kaiken tarvitsekaan olla positiivista. Olisi mielenkiintoista kuulla aatteistasi. Aatteiden julkituonti tuo aina syvyyttä kirjoittajan persoonaan, ja muitakin postauksia lukee sen jälkeen suuremmalla mielenkiinnola, kun "tuntee" jo kirjoittajaa paremmin. Jään odottamaan politiikkapostausta, ja mietteitäsi suomen tulevaisuudesta ja siitä mitä puoluetta kannatat :)

  Mitä muihin blogeijin tulee, niin kyllä jokainen pitkän linjan bloggaaja on jossain vaiheessa raoittanut ovea aatteidensakin puolelle, vaikka olisi muotibloggaajakin. Hyvänä esimerkkinä Nomoreinvisible, jossa kirjoittaja kirjoittaa muodin ohella myös yhteiskunnallisia asioita. Ehkä sinullakin olisi nyt hyvä sauma tehdä samoin ja valottaa lukijoille mitä sinä ajattelet muustakin kuin vaatteista :)

  VastaaPoista