6.2.2011

Kuluuhan se tylsä sunnuntaipäivä näinkinPelaamalla nimittäin pokeria.
Menin rekisteröitymään, kun sain ilmaista pelirahaa ensinalkuun ja olen sen jo triplannut.
(vaikka eiköhän kuka tahansa tässä pelissä pärjää?)

On se vaan taas ihanaa, kun viime yönä saanu nukutuksi kunnolla.
Tosin syynä ei ole varsinainen valvominen pelien takia vaan se, että mulla ilmeisesti viisurin poiston jälkeen on tuo purenta mennyt oudoksi kun etummaiset alahampaat on kokoajan tulessa - sellaisessa, että kuin joku vetäisi noita kolmea-neljää etuhammasta (alhaalta) eteenpäin. No en nyt hetii mene hammaslääkäriin asiasta valittamaan jos se itsellään kerran (luultavasti) korjaantuu. Näin ehdottelee ainakin rakas Googlemme.

Viikonlopun kirjesaalis: 6 kirjettä.
Ja nyt tuntuu siltä, ettei jaksa innostaa koko kirjoittelu joten pidämpä vapaata.

Pian isännän kanssa sohvalle löhöilemään ja olemaan, ennenkuin pitää iltapuuhiin alkaa ja valmistautua huomiseen työpäivään.

6 kommenttia:

 1. Saako siitä ihan oikeasti rahaa vai onko se virtuaalirahaa?

  VastaaPoista
 2. Tää on ihan oikeeta rahaa millä pelaan. Nyt en pelata virtuaalirahasta. Tylsistyin pelaamaan sitä, kun kaikki veti aina stackillaan ALL IN:t. Oli mitä oli. Ei sitä pokeria silleen pelata. Siis että paskalla kädellä kaikki peliin. Mut kun pelataan oikeasta rahasta, ni porukka on vähän huolellisempi niiden rahojen kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Pokeria ei ihan kuka tahansa osaa/pysty pelaamaan. Se on matemaattinen älypeli, vaikka kyllähän viihdytysmielessä ja satunnaisten onnenkantamoisten kanssa voikin hetken tienata.

  VastaaPoista
 4. Petra,
  No joo, kyllähän siinä täytyy just pystyä laskemaan kaikenmaailman mahdollisuuksia sun muuta. Mut kuitenkin, kuka tahansa pystyy pelaamaan - se on vain siinä, et haluaako pelata tosissaan vai viihdytysmielessä. Itselleni se on vähän sekäettä. En ota liian vakavasti.

  VastaaPoista
 5. Tuskinpa kukaan muukaan pikkupanoksilla vakavasti pelaa. Tai jos pelaa, niin kannattaa kuitenkin pitää päivätyönsä.

  VastaaPoista
 6. No kyllähän muuten voi pelata, pikkupanoksilla vakavasti nimittäin.

  Mä pelaan kuitenkin pienissä pöydissä koska kassani ei ole vielä niin iso, että voisin mennä isompiin. Ei ole siis järkeä mennä suoraan 30D pöytiin kunnei voisi ostua kuin yhdessä. Mieheni tilillä olen pelannu isommissa pöydissä. Ja meno on aikalailla samaa.

  Mut hupia tämä on mulle. :)

  VastaaPoista