17.2.2011

Selvästi hyvä päivä

Siis mikäköhän ihmeen vaikutus tolla auringolla oikein on kun saa meikäläisen hymyilemään ku naantalin aurinko.
Okei okei, kyllähän se piristää ku hetki tullu vietettyy joko harmaassa tai muuten synkässä maisemassa.
Jess, sieltä se kesä/kevät tulloo!

Mä oikeesti ootan innolla, et saa alkaa pukeuutuu kevyemmin.
Vaikka oon niiskuneiti ja vilukissa, ni inhoon silti kerrospukeutumista.

Ja emmä tiiä, torstait on aika usein olleet hyviä päiviä, kuin myös perjantait. Koska ne molemmat päivät meinaa et pian pääsee taas viikonloppuvapaalle.

Nii juu ja huomenna myöskin on viimeinen koeaikapäivä. Ens viikosta alkaen meikä on sitten vakkari.
Et kaipa sekin piristää mieltä. Ja sit se kun pomo kysyy et haluaisinko vapaapäiviä viettää (palkatonta siis kylläkin) kun mulla ei tota lomaoikeutta viel oo. Mut mie vaan totesin et säästelen noita palkattomia vapaita sitten sinne, kun niitä todellisesti tarvitsen eli ei mittää pidennettyjä viikonloppuja yms. Mut esimerkeks sillo vois pyytää jos mies lähtee maalis-huhtkuussa ulkomaanreissulle. Ni vois sit itekki sanoo soromoro tälle kaupungille hetkittäin. Sit vaa pohtimaa, et lähteekö Helsinkiin vaiko Tampereelle.

Mekot, ballerinat, nilkkurit <3
(jos joku ihmettelee, et miksei nilkkureita vois nytkin käyttää ni mie mieluummin välttelen tota tilannetta missä voisin mahdollisesti katkoa jalkani eli kuljen korollisilla nilkkureilla VAIN kun on sitä asfalttia jalkojen alla eikä tota läpinäkyvää, valkosta tsydeemiä)

HAHAA! Selvitin muuten miks meillä paukahtelee aina vähän väliä. Ku meille on niin jumalattomasti kerääntynyt noita juomapulloja, ni nehän tuolla säilytyskaapissa poksahtelee. Ties minkä lämpövaihtelun takia.


1 kommentti: