29.3.2011

Jep, kyl sitä huomaa olevansa kipeä

Kun ensinnäkin pystyn viettämään tuntikausia ilman että tunnen nälkää. Lähinnä vain janottaa.
Ja kun ajatus karkaa korvan kautta turhankin usein eikä sitä ajatusta saa kovin helpolla kiinni.
Sekä kun pää tuntuu erittäin kamalalta (ei päänsärkyä vaan jotain muuta)

Huomenna uusiksi lääkäriin ja luojan kiitos sain sentään eri lääkärin kuin eilen. Harmin paikka, et tuo eka lääkäri on mun ns. työterveyslääkäri eli sille pääsee ensisijaisesti, fuck! Nyt kyl meinaan pyytää kaikenmaailman tropit sillä mä en tykkää ensinnäkään tästä vetämättömästä olosta joka johtuu tuosta pään tukkoisuudesta ja oudosta olosta (luultavasti on tuo nenän sivuontelotulehdus, jee ....NOT) ja haluun tän olon vittuun musta, mä en tykkää olla kipee. On ensinnäkin veemäistä olla nin vetämätön ettei mitään jaksa tehdä, just jaksan lukea ja kattoo elokuvia kun se pahin olo iskee. Aamupäivät sentään jaksan datailla ja kirjotella, mut iltapäivästä alkaa olemaan kädenvääntöä et jaksaako vai eikö.

Onneksi huominen lääkäri on sama kuin viime kerralla sairastaessani, se sentään antoi heti tropit ja tsekkas nuo nenäontelotkin. Luultavammin tää tietää koko loppuviikon saikulla oloa, no toisaalta hyväkin ettei tuu puolikuntosena mentyä töihin et vois sit parin viikon päästä tulla taas kipeeks. Et parempi tervehtyä kunnolla, et saa taas viettää monta kuukautta ilman sairastelua. Millonkohan on seuraava joukkosairastelutapaus?

Mut nyt kattoo Kyttiä ja sit vois hetken raapustella kirjettä eteenpäin (jee, oon muuten nyt 2pvä kirjottanu tota yhtä ja samaa, enkä oo eteenpäin oikein päässy, pläääh!) kuuman mustaherukkahunajajuoman voimalla. Vai tekiskö sittenkin kuumaa vaniljakaakaota? Vai vedetäänkö elä risaseks ja maistellaan molempia? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti