31.3.2011

Meikkaushauskuuttelua

Nyt kun alan olemaan vähän pirteempi ja mulla on selkeesti tylsää, niin hauskuutin itseäni meikkaamalla. Tosin ainoastaan kulmat, luomet ja huulet. Tässä likassa ei meikkivoidetta tulla näkemään! (muhahahahaha)

Pakko sanoa, mutta itse tykkään kyllä tuosta luomiväriyhdisteestä.
Huomenna voisi sitten kokeilla jotain pinkimpää versiota.


Hei muuten, miten nuo luomivärit saa pois ilman siihen tarkoitettuja poistoaineita? Riitääkö vesi ja saippua.
Jep, en oo viel ees pessy naamalta pois. Ni-iiiiin paljon tykkään, mutta ei tämä silti tarkoita sitä että tästä tulisi joka päiväinen. Mut ainakin juhliin ja biletykseen voi sitten vähän panostaa, mut arkena mennään nudena. Varsinkin kun työni on sen verran hikistä, ni valuis meikit vaan poskia pitkin pois työpäivän aikana. Ja harvemmin mulla on aikaa töiden jälkeen alkaa ees meikkaamaan.

Mut hauskaa on ehdottomasti kun saa miettiä, et mitäs lähtis sitten testailemaan. Pitääkin vähän tutkailla meikkiblogeja, jos sais niistä jotain ideaa ja innostusta huomiselle. :)

18 kommenttia:

 1. Kokeile samaa rajauksen ja ripsivärin kanssa, muuten luomiväri saattaa saada aikaan hiukan koleahkon olemuksen. Mutta näytät kyllä tosi pirtsakalta kun on vähän uutta väriä naamassa ; ) Suosittelen kokeilemaan myös aurinkopuuterin ja poskipunan käyttöä kun meikkauskärpänen pääsi pistämään. =) Tuo kivaa raikkautta kasvoille, ja ihosi tosiaan näyttää suht tasaisen väriseltä joten meikkivoide ei liene tarpeen jollet sitä halua käyttää. Itse suosin arkimeikissä neutraalimpeja sävyjä, kuten ruskeaa, kultaista ja metsänvihreää mutta se on makutottumus. =)

  VastaaPoista
 2. Saara,
  rajausta täytyy vielä valitettavasti opetella, joten en nyt julkaissut niitä kuvia joissa rajausta oli. Tosin sen verran kun tuo rajaus onnistui, niin en oikein tykännyt siitä - tosin rajauksiahan on monenlaisia, eikös? Näin ymmärtänyt... Ripsiväriä taas en käytä, koska silmäni ei siitä tykkää mutta olen kesämpänä menossa värjäyttämään ripseni.

  No, mulla nyt ei vielä varsinaisesti ole mitään makua sävyissä. Mut luulempa silti tykkääväni värillisestä meikistä, enemmän kuin neutraalista, mutta yritän olla tykkäämättä yliampuvan värikkäästä. Nyt tykkäsin vähän kokeilla erilaisia ja tykästyin tähän vihreänsiniseen sävyyn. Harmi, että kuva hieman häivyttää noita värejä. Ja muuten, tota ruskea/kulta yhdistelmää aion heti kokeilla kun vaan saan päätetyksi mikä noista oli kultainen. Kun ei siis ihan kultaista ole. Pronssi/kulta mua kovin kiehtoisi. Ja sen on sanottu olevan sinisille silmille sopiva, mutta jäi pohdituttamaan se että kun mulla on siis eriväriset silmät, että mitäs sitten... Ku toinen on vihreempi ja toinen sinisempi. Meikatako kummatkin eri värillä? ;) ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo ei ainakaan minuun silmään iske tuo yhdistelmä ja kun ei sitä ole millään tavalla häivetytte. Tuota rajaa tarkoitan. Tulisi paljon paremman näköinen. Ripsiväri antaisi 100 % enemmän mahtia silmiisi, intensiivisyyttä. Vaikka sanot, että ripsiväri ei sovi sinulle, niin tuskin olet kaikkia allergia-ripsivärejä kokeillut ;). Kokemus puhuu.

  Ps. Miksi sinulla on niin ehdoton kanta siihen, ettet laita meikkivoidetta tai muutenkaan meikkaa? Katsotko muita ihmisiä, jotka meikkaavat joka päivä, todella alentavasti? Pisti hieman ärsyttämään, mutta ihmisethän on tunnetusti erilaisia.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se luomiväri ihan vedellä lähtee. Ei edes saippuaa tarvitse olla. :) Vettä ja vanulappu.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  No tämä häivetyttäminen ei sano minulle tuon taivaallista, niin miten luulet että olisin osannut sen tehdä? Nämä nyt on kokeiluja joten älkää ekojen kertojen jälkeen heti maahan arvostelko. Kukaan kun ei ole seppä syntyessään, muistuttaisin. :)

  Totta puhut, en olekkaan kaikkia ripsivärejä kokeillut enkä ala kuluttamaan rahojani moneen ripsiväriin ihan turhaan. Ja kyllä, myyjiltä on neuvoa kysytty vaan eipä nekään ripsarit käyneet. Joten otan erään kommentoijan neuvosta vaarin ja käyn värjäämässä ripseni, sen kun kuulemma pitäisi olla melkein sama. Itse en tiedä, kun en ole aiemmin kokeillut.

  Siis älä nyt ala vääristelemään minun mielipiteitäni. Mä en katso ketään, joka meikkaa niin alentavasti. Miksi noin edes ajatellaan? Jos mä en tykkää meikata yms. niin en vain tykkää - ei siihen ole mitään sen ihmeellisempää syytä. Mutta se, etten minä meikkaa ei tee automaattisesti sitä, että katsoisin meikattuja ihmisiä alentavasti. Herran tähden, mähän tuijottelen noita meikkiblogeja kuola valuen ja ihastellen. Älkää aina ajatelko sitä pahinta. :) Mutta edelleenkään en ole kokenut sitä pistoa, että alkaisin meikkausta tekemään... ainakaan joka päivä.

  VastaaPoista
 6. Melinda,
  No ei se kyllä kovin helpolla lähtenyt, vaikka kuinka hankasi ja jynssäsi.

  VastaaPoista
 7. Silmämeikinpoistoaineella tai normaalilla kasvovedellä tai kasvojenpuhdistusaineella (kai sulla semmoista kotoakin löytyy :] ) lähtee. Tai vaikka sebamedillä!

  Sun ilme näyttää heti paljon pirteemmältä kun on vähän lisää väriä kasvoilla. Suosittelen kokeilemaan meikkikyniä rajaukseen, nestemäiset rajausvärit on hankalia pitkäänkin meikanneelle! Ja allergiaripsivärejä voi kans testata, tuovat sit vielä enemmän sun nättejä silmiä esiin. Miksipä sitä ei korostaisi semmoisia puolia mitkä on kauniita :] Aiemmin sun silmiä ei oo oikein edes huomannut, mutta nyt tulee tosi pirteesti esiin. Nätit! Ja tehoa voi lisätä sitten noilla ripsivärillä ja mahdollisella rajauksella. Tosin itsekin käytän monesti vain ripsiväri+luomiväriyhdistelmää kun rajauksen kanssa tuntuu niin juhlavalta :D

  VastaaPoista
 8. Bleu,
  Joo, kasvojenpuhditusaineella mä sit sain nuo lähtemään. Ja kun sain pois, ni kovaa vauhtia oisin tekees uutta luomimeikkiä. Olen kokeilunhaluinen, eikä mua pätkääkää haittaa vaikka näyttäis hassulta - mähän oon kuitenkin alottelija. :)

  En kyl ala mitään häivytyksiä tekemään ja rajauksia, kunnen niitä vielä osaa. Toki opettelen, mutta niitä kuvia en tuu julkaisemaan tänne. ;) Eli yksvärisiä taikka kaksvärisiä tuutte näkemään täällä sitten.

  VastaaPoista
 9. Se häivyttäminen tarkoittaa sitä että kun oot laittanu tollai kahta väriä, niin ne värit sulautuu toisiinsa sillai nätisti. Siis että ne menee tavallaan vähn matkaa päällekkäin, niinku liukuväri eikä väri vaihdu tollai yhtäkkiä niinku nyt sulla vaihtuu. Muuten ihan jees.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Kiitos selventämisestä.
  Miten tuo häivytys sitten tehdään? Tai no, google saa auttaa tässä... Täytyy kokeilla seuraavan kerran kun innostun meikkailemaan. :)

  VastaaPoista
 11. Kivan keväistä täällä ja hyvinhän sä olet häivytellyt tuossa kun inehmot viitsisvät katsoa isompia kuvia. Ja ihanaa, että oot noin innoissasi :). Meikkaaminen on ihanaa kun siihen oikeen sisään pääsee ja täytyy sanoa, että alottelijaks sulla menee tosi hyvin. Itse kun oon yli 10 vuotta meikannut PALJON niin voin kertoa, että ne mun alun Anna 12v meikkaukset sinisine huulipunineen oli jotain aika järkkyä :D.

  VastaaPoista
 12. Anna,
  Thanks! Sit ku kesäl tuut, ni vedetää oikee kunnon rokk rokk meikit naamalla. Muhahahah!! ;)
  Nääh, eihän toi meikki ny kovinkaan hyvä oo. Seuraavaks aion testata tuon Smokey Eye meikin, kun yks kaveri sano, et se vois sopia mulle... Joskus aikoinaan oon kokeillu tuota, mut mulle tuli vaa semmonen olo, et joku ois lyöny multa silmät mustiks. ;)

  VastaaPoista
 13. Oletko kuullut mineraalimeikkipohjasta? Itse en ole kokeillut mutta se on semmoista tosi hienojakoista jauhetta mitä pyöritetään isolla, pyöreällä sudilla naamaan. Ei ole yhtään tahmeaa vaan antaa ihon hengittää. Kivan näköinen silmämeikki vaikkei värejä olekaan häivytetty.

  VastaaPoista
 14. Fantti,
  Olen kyllä kuullut jotain.
  Tältä viikonlopulta onkin sitten semmosta meikkikuvaa, että oksat pois! Anselmi ihanainen meikkasi minut ja pakko sanoa että WAU!

  VastaaPoista
 15. Sun kannattas nyppiä ja värjätä kulmat, ja laittaa tukka vähän uuteen uskoon, niin sekin tekisi jo paljon yleisilmeelle, eikä silti tartte joka aamu meikata =)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi,
  Tässä eletään maaliskuuta. Oon nyppinyt kulmiani mutten missään nimessä ala värjäämään kun ovat nyt jo tummat - värjäystä ei edes kampaaja suositellut. Ripsien värjäys asia erikseen.

  Ja hiukset laitan uuteen uskoon kerran vuodessa. Just tuossa toukokuussa oon laittanu. Mulla ei toisekseen ole tarvetta joka kuukausi laitella hiuksiani uuteen uskoon, oon tyytyväinen tähän sekamelkaan mikä mulla on. :)

  VastaaPoista
 17. Eihän tuos sun silmäkuvas näy edes sun luomia mihinä olis jotaki meikkiä, ku on niin paljo läskiä päällä.

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  No älä tuosta läskiä syytä vaan raskaita luomia. Asian saisi toki korjattua pienellä leikkauksella.

  VastaaPoista