20.3.2011

New Shoes (again!)

Siis enhän mää enää mitään kenkiä enää välttämättä tarttisi mutta kuinka ollekkaan kiinnitti huomiota nuo kengät Anttilassa, kun kävin perjantaina tutkailemassa heidän kengännauhavalikoimaa (uudet kengät kun tarttee pidemmät kengännauhat)

Ja kuten vihreästä tarrasta voikin arvata, niin alennuksessahan nuo olivat ja miettikää hintaa, 10€!!! (ovh 29,90€)

Sekä ihaninta on se, että meikäläisen kokoa oli jäljellä. Koko laarihan ui lähemmäs vaan 37 ja 38 koon popoja. Ja mullahan nuo jalankoko vähän vaihtelee, mutta 36-37-38 akselilla kun mennään. Nytkään en siis noita edes testaillut kun oli sen verran kiire muualle (ylläri) joten vaan nappasin ja painelin makselemaan yhdessä neljän kengännauhapakkauksen kanssa.

Kotona sitten oonkin kyseisiä popoja testaillut ja erittäin miellyttäviltä tuntuukin. Mulla on nyt siis kolmet kävelykengät + vanhat räsäset. Sekä noita korollisia nilkkureitakin, sitten kesälle. Jaksaisi odottaa, että nuo jalkakäytävät sulaa... En siis aiemmin lähde korollisilla tallustelemaan kun mää nyt tunnun olevan semmonen kompurajalka ettei oo tosikaan.

Kuten jo aiemmin taisin kirjoitella, niin olen töissä TAAS loukannut jalkani. Ei siinä siis hullummin käyny, mutta mustelma tuli mutta nyt tänään sekä eilen on tuntunut polvessa pientä kipuilua. Joten nyt pähkäilen, että pitäisikö sittenkin konsultoida lääkäriä. Kun pahannäköinen mustelma-alue on ihan polven vieressä joten ei olisi yhtään mahdotonta, etteikö polvikin olisi saanut sitä osumaa.

1 kommentti:

 1. Sinut on haastettu blogin sisällönedistämistalkoisiin! Kun saat haasteen, kirjoitat seuraavan 31 päivän aikana jokaiselle päivälle annetusta aiheesta syväluotaavan bloggauksen (ei vain muutamalla sanalla), joiden ansiosta lukijat saavat tietää lisää sinusta! Kun olet saanut haasteen, jaa sitä eteenpäin viidelle bloggaajalle joista haluaisit tietää lisää!

  Päivä 1 – Esittele itsesi
  Päivä 2 – Eka rakkaus
  Päivä 3 – Minun vanhempani
  Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
  Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
  Päivä 6 – Minun päiväni
  Päivä 7 – Paras ystäväni
  Päivä 8 – Se hetki
  Päivä 9 – Uskoni
  Päivä 10 – Päivän asu
  Päivä 11 – Sisarukseni
  Päivä 12 – Käsilaukussani
  Päivä 13 – Tällä viikolla
  Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
  Päivä 15 – Unelmani
  Päivä 16 – Eka suudelmani
  Päivä 17 – Mieleisin muistoni
  Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
  Päivä 19 – Kaduttaa
  Päivä 20 – Tässä kuussa
  Päivä 21 – Toinen hetki
  Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
  Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
  Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
  Päivä 25 – Ensimmäinen
  Päivä 26 – Pelkään
  Päivä 27 – Suosikkipaikkani
  Päivä 28 – Ikävöin
  Päivä 29 – Tähän pyrin
  Päivä 30 – Soittolistallani
  Päivä 31 - Viimeinen hetki

  VastaaPoista