24.3.2011

Päivä 2 – Eka rakkaus

Ensirakkaus, sen sanotaan olevan jotain niin ihanaa kuin myös jotain hyvin kamalaa. Ja kamalalla tarkoitan sitä, kun tulee se eron hetki.

Itse en osaa sanoa, milloin olen varsinaisesti kokenut ensirakkauteni. Oliko se S:n kanssa silloin kun olin 12vuotias ja samalla sain ensisuudelmani? Vaiko oliko se kenties J:n kanssa nelisen vuotta myöhemmin. Vaiko kenties nykyisen J:n kanssa? Haluaisin itse, että se olisi S:n taikka nykyisen J:n kanssa koska vaikka ensimmäisen J:n kanssa seurustelinkin kauan ja rakastinkin, niin en tiedä voiko sanoa ensirakkaudeksi kun ei saanut itse rakkautta takaisin?

Olkoot ensirakkauteni S, ensisuhteeni J ja loppuelämäni nykyisen J:n kanssa.

Mieluummin jätän nämä ensirakkaudet sinne menneisyyteen ja muistelen hymyllä. Sen verran kuin vain voin muistella, sillä olen kokenut sen parisuhteen ikävätkin puolet tuon ensimmäisen J:n kanssa ja mulla on ikuinen muistuttaja siitä. Mutta totean, että kaiken tuon piti sattua jotta törmäsin tähän nykyiseen mieheeni sillä en usko että häntä olisin välttämättä muutoin tavannut jos asiat olisivat menneet toisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti