29.3.2011

Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään

Mun piti niin ottaa kuvia näistä, mutta laiskuus yllätti ja saatte tyytyä kirjalliseen versioon.

Aamupala
Kaurapuuroa (sis. 1dl hiutaleita, 150g sokeritonta mustikkakeittoa makeutukseen sekä 125g Ehrmannin rasvatonta maitorahkaa)

Välipala (n. 11-12.00 välillä)
Banaani

Lounas
Hemapa+tonnikala (tää vaihtelee aina sillon tällöin)

Välipala
Ehrmannia ja mustikkakeittoa sekoitettuna

Päivällinen

Mitä kulloinkin tekee mieli.
Viimepäivinä on syöty kanaa, wokkivihanneksia sekä riisiä/perunaa.

Iltapala
Tässä kuuntelen itseäni ja tuijottelen usein kauankin jääkaappiin, että mitäs sitä sitten tekisi. Joskus leipää, joskus pelkkää porkkanaa/banaania yms yms. Joskus saatan tehdä maitorahkasta, mustikkeitosta ja vehnäleseestä semmosen mukavan iltapalan - tuolla tosin on aikamoinen suolistontyhjenemisplussansa, kiitos kuidun.

Sekä pitkin päivää tulee lipiteltyä vettä n. 1-2l väliltä.

Nämä siis vaihtelevat välillä, mutta useimmiten sapuskani on ylläolevan kaltainen. Aamun sapuskat + iltapala yleensä pysyvät aina samoina, mutta lounas, välipala ja päivällinen muuttuvat päivien ja tilanteiden mukaan - Tämä ei ole siis ehdoton ruokalista jota noudatan. Tämä nyt sattuu olemaan TIISTAIN ruokalista.

12 kommenttia:

 1. Miten sun kroppa voi olla tollanen jos muka syöt aina noin terveellisesti?

  VastaaPoista
 2. Tässä haasteessa oli kai tarkoitus kertoa juuri sen päivän syömiset kun haastepäivä koitti,, oli ne sitten pelkkää suklaata ja kahvia tai pelkkää finnrexiniä :] Eikä tuollein yleisesti mitä syö, nehän on jo blogin seuraajien tiedossa. Olisi ollut kiva lukea mitä syöt silloin kun normaali ruoka ei vaikka flunssasta johtuen maita. Toipumista sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  Jaa'a, se on salaisuus ;)

  Marbella,
  Juu, kyllähän mä tiedän että oli tarkoitus kirjoittaa juuri sen päivän syömiset ja siinähän nuo on. Tosin ei ne nyt kipeenä ollessa kovin paljoa ole tuosta muuttuneet, kaikkea ei vain tule syötyä. Iltapalan + välipalat saa laskea pois - kolme isoa ateriaa päivässä oon kyl koettanu syödä vaikka väkipakolla sekä juoda, juoda, juoda.

  VastaaPoista
 4. Naposteletko paljon aterioiden lisäksi? Mitä tykkäät napostella? Entä miten herkuttelet ja millä herkuilla? Mikä on sun lempisuklaata? :)

  VastaaPoista
 5. Silja,
  En napostele aterioiden lisäksi. Ei ole lempisuklaata, sillä olen enemmänkin suolaisen perään.

  VastaaPoista
 6. Mä en tiedä, että ketä sä yrität tällä edelleen kusettaa; itseäsi vai lukijoita?! Siis faktahan on se, että jos vakituiseen syö näin joka päivä, niin ei millään voi olla 50kg ylipainoinen. Se vaan on mahdotonta.

  VastaaPoista
 7. annukka,
  Voi voi.. Harmin paikka, että tuollaiset fiilarit sait kun lukaisit päivän sapuskat. En ole täällä kuitenkaan ketään kusettamassa. :)

  VastaaPoista
 8. No oothan sä sitä ennenkin tehnyt (kusettanut siis).

  VastaaPoista
 9. annukka,
  Tarkoitat varmaan vanhan blogin aikaa. Sulla hyvä muisti. Unohdit vain taas sen tärkeän tekijän, että minä itse rohkeasti kerroin asiasta teille lukijoille vaikka tiesin saavani paskaa niskaani teiltä tietyiltä ihmisiltä. Ja sen jälkeen en ole kusettanut yhtään ketään. Mutta tänä päivänä se on lopulta ihan sama mihin te uskotte, itse tiedän asian todellisen laidan ja sillä vain on merkitystä. Eli suomeksi; mulle on ihan sama vaikka ajattelisitte minun valehtelevan jokaisessa lauseessa jonka tänne kirjoitan.

  Mut hei, sitä tikulla silmään joka menneitä muistelee. Joten jos nyt annettas menneitten olla menneitä. Jos haluaisin olla herneet nenuun vetävä, niin poistaisin tällaiset kommentit mitkä ei kyllä tänne oikeastaan edes kuulu mutta nähkööt muutkin miten ihania lukijoita täällä aina välillä on. :)

  VastaaPoista
 10. kiukustunut lukija30.3.2011 11.29

  ei hyvää päivää! kuka oikeasti jaksaa kaivella jotain menneitä!? ja miksi jotkut nyt ottaa niin itseensä kun pipsa syö tuolla tavalla. ja mä uskon, et jos pipsa ois kirjottanu syöneensä vaikka palan suklaata niin siitähän varmaan enemmän ois alkanu tietyt anonyymit vittuilemaan. oon itsekin hieman ylipainoinen ja syön terveellisesti eikä se paino niin vaan alas lähtenyt.alkuun mulla lähti hyvin kiloja pois mutta nyt ei ole hetkeen tippunut vaikka syön ihan samalla tavalla.että kokeilkaapa itse anonyymit ennenku alatte tuollaisia kommentoimaan et miten voit olla ton kokonen jos syö noin terveellisesti.ihan helposti ku se paino ei laske kilovauhdilla kokoajan.mä totisesti toivon että tommoset ilkeilijä kommentoijat saa jossain vaihees elämäänsä kokea jotain paskaa. toivotaan että karmanlaki palkitsee heitä. tsemppiä sulle pipsa, hyvin sä jaksat noita ärsyttävämpiäkin kommentoijia!!!!

  VastaaPoista
 11. ^Jos ylipainoa on vain hieman niin se on vähän eri asia kuin jos ylipainoa on todella reilusti.

  Tää niinku ihan tällei yleisesti.

  VastaaPoista
 12. pikkelsi & kiukustunut lukija,
  Nuo painoasiat on jokaiselle vähän yksilölliset. Joten ei siitä sen enempää spekulaatiota suuntaan tai toiseen.

  Muutoin en aio koko asiaa enempää kommentoida, koska mun painosta,ruokavaliosta ja muutenkin ylipäätään koko ylipainosta puhuminen loppuu tähän.

  Loput tähän postatukseen tulevat kysymykset, vittuilut tai mitä vaan tullaan poistamaan. Mä en tässä blogissani nimittäin ala pohtimaan tätä iänikuista kysymystä, joka nyt tuntuu vaivaavan aika turhan monia ihmisiä. Herran tähden, omatpa ovat kiloni ja syömiseni - keskittykää te vain niihin omiinne!

  VastaaPoista