21.3.2011

Siivousvimma

Innostuin eilen siivoamaan kaapistoani ja löytyihän sieltä muutamia, mitä päätin poistattaa paitavalikoimastani.
Onneksi ne paidat sitten sai uuden ja paremman kodin, joten ei tarvinnut heittää poiskaan (tai viedä vaatekeräykseen)

Ja tästähän se siis lähti. Eikun koko vaatekaapin sisältö sängylle ja siitä alettiin kokeilemaan sekä miettimään, että heitetäänkö vai säästetäänkö.


Nämä paidat sitten lähtee uudelle omistajalle. Joista kahta en ole ehtinyt edes käyttämään. Jotenkin ei vaan sittenkään makuni riittänyt heille. Tai viimeinen on, no ehkä vähän turhan kireä minulle. Pidän kyllä tiukoista vaatteista, mutta kireästä en. Ja on tuon topin heivaamiselle muukin syy. ;)

Nämä sitten jäävät, vaikka tuon sinisen mekon kyllä vielä myyn pois. Kiinnostuneita? Sydäntopin pidin, koska mies sanoi että tykkää siitä eikä se mustakaan nyt hullumpi olekkaan joten säästin sen sittenkin.

Että tosiaan vielä on tuo mekko jonka myyn pois.

10 kommenttia:

 1. Sulle käy paremmin tuollaiset pitemmät tunikat/mekot. Vähän löysemmät vaatteet näyttää meillä ylipainoisilla monesti kivemman näköisiltä.

  VastaaPoista
 2. Oon kyllä ihan täysin eri mieltä ton anonyymin kommentin kanssa! Jos esim. vertaa tota sydäntoppi kuvaa ja tota mekko kuvaa, ni paljon hoikemmalta näyttää tossa toppi kuvassa kun näkyy muodot.. En ymmärrä muutenkaan ajatusta että ylipainoisten täytyis pukeutua löysiin vaatteisiin ja peittää kilonsa.. Ei tietenkään saa olla liian pienet vaatteet, ei näytä kivalta jos tursuaa yli. Mutta kyllä väljissä vaatteissa näyttää entistä isommalta.

  VastaaPoista
 3. Edellisille kommentoijille: Miksi ylipainoisen pitäisi edes näyttää hoikemmalta? Onko hoikkuus ainoa kaunis vartalonmuoto?

  VastaaPoista
 4. "Onko hoikkuus ainoa kaunis vartalonmuoto?"

  On tai vähintään normaalivartaloinen ihminen.

  VastaaPoista
 5. Mistä oot ostanu ton ihan ekan mustan topin? AIVAN IHANA. :)

  VastaaPoista
 6. Mun on kyl pakko olla viimeisimmän anonynyymin kanssa eri mieltä. Mun mielestä siihen kauniiseen vartalonmuotoon kuuluu niin paljon muutakin kuin paino. Kuten se, onko sopusuhtainen ja miten kantaa itsensä.

  VastaaPoista
 7. Tietysti muutkin asiat vaikuttavat, mutta jos on monta kymmentä kiloa ylipainoinen, niin se ja sopusuhtaisuus ei mitenkään mahdu mielestäni samaan pakettiin?!

  VastaaPoista
 8. No en minä mistään monen kymmenen kilon ylipainosta puhunutkaan, vaan ylipainosta.

  VastaaPoista
 9. Moi! Kauniilta näytät kaikissa kuvissa:) t. Kirsi, 163cm, 50 kg

  VastaaPoista