3.3.2011

Tunti aamustani

Aamu valkenee.... n. 06.55
Sitte käydää läpi kaikki uutiset, blogilista, sähköposti yms yms sekä syödään
ravitseva aamupala eli puuroa.


Sitten tehtiin eväät - hemapa+tonnikala+raejuusto (mmmm... ravitsevaa)
Sit kello käykin jo, on aika laittaa peti ja naama kuntoon
Ja tämmönen sikkurasimmu aamusin peiliin katselee...
Ja tämmösenä lähtee maailmalle. Eiku ensin siis petintekoon!

8 kommenttia:

 1. Ei mikään paras kuvakulma tuo että katsoo rehottavien kulmakarvojen alta pää painettuna niin tiukasti kaulaa vasten, että kaksoisleuvat tursuavat. Näytät tosi pelottavalta frankenstainin morsiamelta.

  VastaaPoista
 2. Joo, ei varmaan ole mutta ainoa noin aamusti väsyneenä otettuna kun halusin että pantakin näkyy. Ja antaa niiden kulmien rehottaa ja kaksoisleuan pursuta, ei se varmaan sinua noin niinku henkilökohtaisesti haittaa vaikka ruudun toisella puolella tämmönen hirmuinen frankensteinin morsian onkin? *nauraa*

  VastaaPoista
 3. oot rumin ihminen jonka oon ikinä nähnyt :D

  VastaaPoista
 4. Ah, kiitoksia tästä erittäin selventävästä asiasta. (päivän parhaat naurut saatu)

  VastaaPoista
 5. Kuvakulma ei kyllä ole paras mahdollinen, mutta se lienee nyt melko epäolennaista. Oon kyllä aivan kateellinen sun ihollesi, sillä ainakin kuvien perusteella sun kasvojesi iho on hyvässä kunnossa ja ennen kaikkea tasavärinen, se helpottaa varmaan aamuja tosi paljon. (Mulla itselläni silmäluomien iho on muuhun ihoon verrattuna punertava ja tummempi kuin muu iho, mikä täytyy peittää, ellei tahdo näyttää mervi tapolalta.) Yleisilmettäsi ryhdittäisi kyllä kovasti, mikäli kulmat olisivat hieman hallitummassa kunnossa.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  No eihän se kuvakulma ole paras mahdollinen, mutta ainoa kuva jossa tuo samperin panta näkyi hienosti. Ja aamusti kun kuvattu, niin en edes pysähtynyt ajattelemaan miltä kulmat taikka kaksoisleuat (tai muut) näyttävät.

  Hui hai! Ei mun kasvojen iho oikeasti ole mitenkään hyvässä kunnossa. Posket punottaa ku mitkäkin.

  Kerrotko, mitä mun pitäisi tehdä kulmilleni? Kun olen siis käynyt ne huoltamassa kosmetologilla ja se ei suostu niitä tuon ihmeemmin siistimään. Hän ei alkaisi ohentamaan kulmiani. Ainoa minkä tekisi, niin värjäisi. Niin kertokaa toki, otan mieluusti ehdotuksia vastaan. Ja kyllä, mulla on kulmavahaa (tai mitä tuo onkaan) mutta olen äärimmäisen huono käyttämään sitä. No, ehkä nyt olisi aika kokeilla ja katsoa lopputulos?

  VastaaPoista
 7. Kulmiasi ei todella varmastikaan kannata kaventaa - itse ainakin preferoin asteen verran paksumpia kulmakarvoja ohuiden viivojen sijaan. Kulmavärin käyttö selkeyttää kulmien muotoa, joten olisi varmasti kokeilun arvoista testailla, miltä sopivanlaisella ruskealla korostetut kulmat näyttäisivät. Kulmakarvageeliäkin voisit toki kokeilla, sillä se pitää kulmakarvat kivasti kuosissa. :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Mulla itseasiassa on kulmien muotoiluvaha. Jota tänään(no eilen itseasiassa) kokeilin ja kyllähän muutosta tuli.

  Tuota geeliä aion mennä ensi viikolla hakemaan. Että saan senkin läheisempään tutkimiseen. :)

  Ja ainakin siis kosmetologin mukaan kulmiani ei kannata laittaa ohuiksi mutta just tota geeliä se suositteli. Ja mä tyhmä luulin, et muotoiluvaha on sama asia kuin geeli - eipä muuten ole! :)

  VastaaPoista