2.3.2011

Viikon puoliväli

Nämä viikot menee kyllä aina niin nopeaa, ettei voi ku hämmästellä. Huomenna jo torstai ja sitten taas viikonloppu. Ja viikonloput tietää valvomista.
Menin sitten itekki vähän hössähtämään tuon Nora Robertsin kirjallisuuteen.
Mä nyt oon aina tykännyt vähän tommosesta romantiikasta yms. niin tämä uusi sarja (morsiussarja) kiinnosti sen verran että menin lainaamaan ensimmäisen kirjan. Ja jos se on hyvä, niin jatkan sarjan lukemista.

Oon jopa alkanu pohtimaan, että pitäskö kurkistaa tota äidin laatikostoa kun se tykkää lukea noita Harlekiinipokkareita. Siinä ois oikein loistavaa ajankulua bussimatkoille, eikä tartte aivoja turhan paljon kuormitta niitä lukemalla. Siis joskus nuo harlekiinipokkarit on hyviä, mut useimmiten eivät.

Kyseessä siis tosiaan Nora Robertsin Morsiussarjan ensimmäinen osa, Jotain Uutta.
Huomenna aloittelen sen lukemista, kun bussissa istuskelen. Menee aika nopeammin.


Häävalokuvaaja Mackensie ”Mac” Elliot on tottunut työssään ikuistamaan onnellisia hetkiä, joista hän itse on jäänyt paitsi niin perhe-elämässä kuin rakkaudessa. Isänsä hylkäämä Mac on joutunut nuoresta asti huolehtimaan vastuuttomasta, miehiä liukuhihnalla kuluttavasta äidistään. Mac onkin oppinut turvautumaan ystäviinsä, joiden kanssa hän pyörittää hää- ja juhlapalveluyritys Kartanohäitä upeassa Brownien kartanossa, josta on tullut myös hänen kotinsa.

Hääprojekti heittää Macin tähtäimeen Carter Maguiren, morsiamen veljen. Tasapainoinen, joskin vetovoimainen lukion opettaja ei vastaa Macin miesmakua. Yllätyksekseen Mac huomaa, että tähän epätodennäköiseen suhteeseen heittäytymisessä on riskinsä – myös se riski, että löytää onnen. Mutta onko Mac valmis suomaan sen itselleen?

Jotain uutta käynnistää neliosaisen morsiussarjan, jossa seurataan Macia ja hänen kolmea lapsuudenystäväänsä. Heitä yhdistää Kartanohäät-yrityksen lisäksi määrätietoisuus ja kauneudentaju. Sarjan toinen osa, Jotain vanhaa, ilmestyy keväällä 2011 ja siinä seurataan romanttista floristi-Emmaa, jonka elämän mies on lähempänä kuin hän arvaakaan.

2 kommenttia:

  1. Kerrohan sitten oliko hyvä kirja, voi itsekkin lukea :)

    VastaaPoista
  2. Tämä odottaa itsellänikin hyllyssä lukemistaan, mutta vielä on iso kasa muita luettavia, mm. kirjaston kirjat :).

    VastaaPoista