4.4.2011

Ankean harmaata maanantaista vaan


Tämmönen näkymä aamusti (ja edelleen) avautui kun ikkunasta katsoi ulos. Todella masentavaa! Ärsyttävää kun joka kulman takana tulvii... Toivottavasti avaavat nopeasti.

Näin todella ikävän näkymän bussinikkunasta. Kun ei ollut lukemista, niin katselin maisemia ja näin kun joku söpö kisuli oli jääny auton alle. Voih! :´( Onneksi ei mitään muhennosta kuitenkaan, mutta siinä se makasi tienpenkalla. Onneks olivat tajunneet siirtää sivuun. Muistakaahan katsoa tänään Neloselta Eläinpelastuspartiota, alkaa uuden kauden jaksot. Allekirjoittanut ainakin lataa leveen peffansa telkun eteen, luultavammin vesipullollisen kanssa.

Tajusimpa tänään, etten ole viikkoon kuunnellut musiikkia. Onkohan noin, että kun on kipeä niin koko musiikki unohtuu? No tänään otetaan viikon annos täyteen eli stereot soi täällä samalla kun tätä naputtelen ja mikäs muukaan soi, kuin Gagan Pokerface. Josta tuli mieleen, että voisikin tänään mennä pelailemaan. Musiikki on kyl kan semmonen henkireikä ettei oo tosikaan. Ja menee paljon mielialan mukaan mitkä biisit sinne soittolistaan pääsee. Jaha, nyt se heitti tommosen kuin Die Antwoord - Enter the Ninja. Ihan helmi biisi!

"Been cut so deep feel no pain"

No käväisin sitten vihdoin kirjastossa kun oli tullut uus Yön talo -sarjan kirja. Nyt sitä sitten mielenkiinnolla lukemaan, luultavasti ei kestä viikkoakaan kun on luettu. On se sen verran mielenkiintoinen kirja, mielenkiintoisine juonineen.

Sit pitää muistaa, et keskiviikkona soittaa veljen ex-vaimolle kun se haluaa yllättää mun äitini eli ex-anoppinsa. :) Siinä oli kyl paras vaimo veljelleni, mut minkäs teet kun elämä meni miten meni. Yhteydessä ollaan edelleen! <3 Tuosta tulee kyl mielenkiintoinen päivä!!!

2 kommenttia:

  1. Voi lähetän täältä kovasti aurinkoa sinne Suomehen. Kuukaus eteen päin ja noi vesilammikot on muisto vain sieläkin!

    VastaaPoista
  2. Anna,
    No toivon mukaan on tosiaan muisto vaan, tosin sais tuo iso lätäkkö olla muisto nopeasti, et pääsis viemää roskiksia. Tai no, nyt se on jäätyneenä se lammikko tuossa, mut nopeestikos aurinko sen sulattaa.

    VastaaPoista