10.4.2011

Ei ollenkaan hyvä viikonloppu

Kun on joutu makselemaan kusisakon (julkisella paikalla virtsaamisesta tullutta sakkoa, jos joku ei tiennyt mitä kusisakko on) ja muutenkin joutunut olemaan huolissaan eräästä perheenjäsenestä. Harmittaa, että viikonloppu on silleen mennyt pieleen mutta ei voi mitään. Joskus se elämä näyttää tota synkempääkin puoltaan.

Meidän piti niin mennä isännän kans lenkille, kun on noi tiet sulaa ja aurinko paistaa, mut vielä mitä kun pitää istua netissä tutkimassa kaikenlaisia eri vaihtoehtoja.

No hyvä kun edes eilen illalla parisen tunnin ajan sai olla murehtimatta ja sillon nautittiinkin isännän kans kahdenkeskisestä oleilusta. Pelailtiin, syötiin hyvää sapuskaa ja nautittiin lasilliset jotain uutta mustaherukkasiideriä. Nii ja sain tehtyä ruokabravuurini eli jauhelihakeiton (ennen se oli perunamuussi ja lihapullat + salaattia)

Huomenna sitten töiden jälkeen täytyy käväistä kirjaston kautta, viemässä tuo Yön talo kirja takaisin. Kuten viimeksi veikkasin, niin tulihan se viikon aikana luettua kun sen verran mukaansa tempaiseva kirja. Nyt odottelemaan seuraavaa sarjaa, vaikka englanniksi voisikin lukaista nuo seuraavat.

6 kommenttia:

 1. Kenen sakon jouduit maksamaan?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  En sitä nyt sano kenen, mutta perheenjäsenen. Mä jo vähän ootin, millon tulee eka "sä kusit julkisesti" kommentti. :) Kyseessä en siis ollut minä.

  VastaaPoista
 3. Millaista jauhelihakeittoa teet?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Siis tein. Ihan sitä perinteistä. :) Perunaa, vähärasvaista nauhan jauhelihaa sekä kasviksia.

  VastaaPoista
 5. Siis teet.

  Sanoit että se on sinun bravuurisi, oletin että teet aina samanlaista.

  VastaaPoista
 6. No on se aina suht samanlaista, mitä teen.

  VastaaPoista