29.4.2011

Kuninkaalliset häät

No ni, käsi ylös kuka meinaa kattoo?
Mää myännän perin nolona, että katson mutta en kylläkään omasta tahdostani. Tai joo, voinhan mää aina livistää ennenku koko seremonia alkaa. Victorian häät kattoki ihan mielenkiinnolla, muttei kyl tätä tämänpäiväistä. Äitini kun on höösännyt näistä häistä enemmän ku koko media. Se on jotenkin oudon innostunut mut ehkä se on joku vanhuusjuttu et tämmösistä sit innostuu? Mut joka tapauksessa, äitini luokse kun matkani töiden jälkeen käy (siivoamaan!!!) ni siinä tulen saamaan annoksen Kate&William häähumusta. No ei mittää, kippis heille!

Aijai, pitäskö korkata kesä? Ku on nuo jätskikiskat auenneet (no ei kyl kaikki) ni käyä nappaamassa itelle töttöröllinen. Tai pallollinen? Ku tääl on joku erikoinen jätskikioski joka myy ittetehtyä jätskiä ja eilen kävin kattelees vähän hintoi ja makui. Erikoisuutena oli puolukan ja mustikkabanaanin maut. Tai musta se oli mustikkabanaani, en oo satavarma enää tostakaan.

Aarrggh! Tänne huoneeseen paistuu. Samperin aamuaurinko ku alat porottamaan niin saakelin aikaisin, et mä paistun tänne. No en oo kyl onneks ainut. Pitää vissii alkaa pitää ikkunaa hieman raollaan.

Saiskohan tänään leikittyy enemmänkin kameralla? Nyt kun se siis kulkee mukanani...  Katsotaan, jos viikonloppuna tekis niistä sit jotain postatusta.

Jaha, mut kello käy ja mun pitää alkaa hivuttautumaan bussipysäkille ja keskustorille odottelemaan 20min ajaks jatkobussia. Pläääh!

9 kommenttia:

 1. Pakko sanoa. Kirjoitat todella sekavasti ja hypit eri aiheisiin joka kappaleella. Voisit yrittää kirjoittaa hieman yhtenäisemmin. Jos ymmärrät mitä tarkoitan. Ja miksi oi miksi, meidän suomalaisten täytyy aina valittaa tuosta samperin säästä. Hei haloo, nyt on kevät/kesä ja aurinko paistaa ja on lämmin. Valehtelematta puoli vuotta kärvistelimme pimeydessä ja kylmyydessä ja siitä valitettiin. Ja nyt kun kerrankin ja vain pienen hetken on lämmin niin taas valitetaan. Pliis, muuttakaa sitten jonnekin kauas pois Suomesta, kun ei tunnu mikään kelpaavan.

  Anteeksi raivoaminen, ei juuri sinuun kohdistu, mutta pisti silmään valituksesi.

  ps. ihan kiva blogi

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No mulla ei ole ollut tapana kirjoittaa yhdestä ja ainoasta yhdessä postatuksessa. Musta se on tylsää!!! ;) Onneksi sentään kirjoitan ne omana kohtanaan enkä ymppää niitä kaikkea yhteen isoon kasaan. Sehän se vasta oiski. Musta se jäis turhan lyhyeksi postatukseksi jos kirjottaisi vain yhdestä. Mut toisaalta, hyvä pointti ois se että sais kirjoitella monta kertaa päivässä noita pienempiä. Hmm.. pitäsköhän jopa kokeilla. :)

  Ja hei, ihmisluonne on tommonen et me valitetaan aivan kaikesta. Mie kyl voisin harkita sitä suomesta poismuuttoa. :) Mut kyl toi alkaa vituttamaan kun aamusti herään hikisenä kun aamuaurinko porottaa makkariin. PRKL! Pitää alkaa pitää ikkunaa auki, ni ei ois niin paha. Joops, mää varmaan sulan kun tulee taas ne ihanat päälle 30 asteen lämmöt. AH!

  VastaaPoista
 3. Hanki pimennysverhot.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  No en mä nyt pimennysverhoja tarvitse. Nää mitkä on, ni pimentää hyvin - muttei nyt ole kyse siitä, että se valoisuus häiritsisi vaan se lämpö. Ja siihe auttaa se, että ikkunan laittaa raolleen.

  VastaaPoista
 5. Meillä on pimennysverho makkarissa ja se pitää huoneen kesäisin viileänä. Me asumme rintamamiestalossa ja kesäisin tässä huushollissa on kuin pätsissä asuisi. Seitsemän pitkää vuotta kärvisteltiin, kunnes viime kesänä hankittiin moinen verho enkä sitä enää vaihtaisi pois.

  VastaaPoista
 6. Aamunkajo,
  Onko pimennysverhoja minkälaisina? Itse löysin vaan jotain vaaleita kun googletin. Ja ne taas ei ole mun mieleeni. Rullaverhovaihtoehtona voiski mennä. Mut en mää nyt vielä oo moisia ostamassa, ku ei tää oo iso ongelma.

  VastaaPoista
 7. Meillä on tuollainen vaalea, tavallisen rullaverhon näköinen. Haluaisin semmoiset sivuverhomaiset, mutta haluan ensin tehdä rempat ennen kuin alan sisustamaan kankailla :). Onneksi tuo rullaverho menee sitten tuohon tulevaan lastenhuoneeseen :).

  VastaaPoista
 8. Jyskiltä löysin vastaavanlaisen: http://www.jysk.fi/140/445/142/5516338/a/catalog
  Tilasin tuon meidän verhon Hobby Hallista, mutta nyt siellä ei näyttänyt olevan niitä ollenkaan.

  VastaaPoista