10.4.2011

Päivä 16 – Eka suudelmani

Kuva


My first kiss went a little like this....


S-nimisen pojan kanssa, koulun vessassa. Ah kuinka romanttista. NOT! Mutta tilanne oli niin suloisen söpö. Mitäpä sitä nyt tyttö ajattelee, kun poika pyytää häntä vessaan kanssaan (no ei nyt tarpeilleen!!) ja alkaa sitten taakeltelemaan sanoissaan. Ja eikun moiskis!

And twist....

Siitä alkoi sitten muutaman viikon deittailu joka kylläkin loppui nopeasti kun poika siirrettiin toiseen kouluun, toiseen kaupunkiin. Mut ikuisesti on mieleen jäänyt. <3

Tosin ei siitä ole kuin muutama vuosi kun keskustorilla odottelin bussia ja kuinkas ollakkaan eräs jätkä kiinnitti sen verran huomiota, kun se niin intensiivisesti tuijotteli meikäläistä. Siinä sitten molemmat töllötellään toisiamme, muttei tehdä mitään sen eteen et lähettäs kysymään et mistäs oot tuttu. Vasta myöhemmin oon yhdistellyt, että kyseisen tyypin täytyi olla S koska hän muistutti niin paljon häntä. Vaikka enhän mä varma voi koskaan asiasta olla. Sen verran kuitenkin salapoliisityötä olen tehnyt, että tiedän hänen asuvan samassa kaupungissa kuin minä. Nykyäänkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti