12.4.2011

Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni

Kuva

Tästä ei mitään isoa kertomusta nyt tule, sillä en pahemmin ole enää moneen vuoteen viettänyt sen ihmeellisempiä syntymäpäiviä. Viimeisin jonka muistan, että olen juhlistanut tapahtui vuonna 2003, kun muutin omaan asuntoon ja siellä pidin yhteisbiletyksenä niin tuparit kuin 20v. synttäribileet.

Nämä yhteisbileet eivät menneet kovinkaan hyvin, kun muutama vieras alkoi tappelemaan keskenään ja sitten yksi vieraista kutsui sinne jotain omia alaikäisiä kavereitaan että täältä saa viinaa. Ja minähän en moisesta tykännyt! Olen aina ollut sitä vastaan, että jos ei oo ikää ni ei sitten ryypiskelläkkään - ainakaan minun kustannuksella. En ole edes suostunut alaikäiselle hakemaan alkoholia vaikka tätäkin on aikoinaan pyydetty kun olin porukassamme se, joka ensimmäisenä tuli täysi-ikäiseksi.

Mutta noiden katastrofibileiden jälkeen en ole viettänyt yhtäkään synttäriä taikka tuparia. Ja joo, piti kertoa mieleisimmästä ja tuo oli mieleisin synttäripäiväni kunnes tappelut ja kuokkavieraat pilasivat kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti