23.4.2011

Päivä 30 – Soittolistallani

5 kommenttia:

 1. Meikkaamisasioihin liittyen. Jos kiinnostaa meikkauksen opettelu ja ihan perusasiat, niin http://karkkipaiva.indiedays.com/tag/make-up-for-dummies/ tuolla blogissa make up for dummies -tagin alla on tosi hyvin selitetty ja näytetty eri tuotteiden käyttö. ja se, miksi tietyt tuotteet on olennaisia yms. Suosittelen! (eikä vain aloittelijoille, vaan muuten tullut vastaan hyvää pientä vinkkiä jne)

  VastaaPoista
 2. Norpalle kiitos linkistä, oli muutamia hyviä vinkkejä mullekin, vaikka meikkaan.

  Mutta PiPsalle piti kommentoida, että mitä näet Nygårdissa sellaista että jaksat pitää sitä soittolistallasi? En ymmärrä sen suosiota, joten kerro edes sinä mikä siinä niin kaikkia viehättää.

  VastaaPoista
 3. Ja uudesta headeristasi sen verran, että artikkelit (a) kirjoitetaan pienellä, mutta minä (I) isolla. Eli I'm a firework. I'll show them what I'm worth. Firework tietenkin voi olla isolla kun on blokin nimi. Tuo pieni i tuolla loppupuolella lähinnä jäi häiritsemään. Kannattaa tarkistaa kirjoitusasu ennen sellaisen kielen käyttämistä jonka käyttötavoista ei ole aivan varma :)

  tv. ed.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Norppa, olen tietoinen tuosta Karkkipäivän postatuksesta. En vain ole vielä ehtinyt niin aiheeseen keskittyä, kun ei ole taas ollut meikkauskokeiluintoa. :)

  Anonyymi1,
  Enhän mää itse tyypissä mitään näe, mutta musiikkia nyt vain on hauska kuunnella. Tosin ei ihan jokaista biisiä. Muhun nyt sattuu uppoomaan tämänkaltainen.

  Anonyymi2,
  Tiedostan tuon asian kyllä, mutta halusin tehdä sen juurikin näin. Eli mitään virhettä ei varsinaisesti tapahtunut. :) Kiitoksia kertomisesta kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 5. Mua vähän hävettää tunnustaa mut oon itekki popittanu tääl Petri Nygårdia viikon päivät ihan täysillä hahaha. Siis onhan sen biiseissä ihan karmeita juttuja ja äijä on ku joku härski deeku toisinaan, mut just siks. Kunnon scheisse-huumori tekee välil ihan hyvää pienelle ihmiselle, ei tuu itestä niin kiree pilkun viilaaja :D!

  VastaaPoista