1.4.2011

Päivä 7 – Paras ystäväni

Mulla ei tällaista enää tänä päivänä ole kuin paras ystävä. Mutta mulla on kuitenkin liuta ystäviä, joita voin kutsua YSTÄVIKSI isolla Y:llä! (Anna Anselmi on yksi heistä)

Silloin teini-iässähän tällainen paras ystävä olikin, mutta meidän ystävyytemme alkoi kuihtumaan kun hän muutti toiselle paikkakunnalla ja yhteydenotto muuttui sellaiseksi, että minä vain pidin yhteyttä yllä. Tätä kesti muutaman vuoden ajan, kunnes sitten itsekin kyllästyin sillä mielestäni ystävyys on molemminpuolista eli vuoroinvieraissa soitellaan ja käydään kylässä. Harmittaa kyllä vietävästi, että näin on päässyt käymään sillä muistoissani on kuitenkin ne todella hauskat ajat, mitä mekin vietimme kesä/syksy 2002. Samanlaista teinipelleilyä ei nyt enää voi viettää, kun kumpikin tahoiltamme olemme tukevasti kiinni parisuhteessa mutta parempi yhteydenpito olisi hienoa. Onneksi on muistot. Tämän ystäväni kanssa kun olemme tunteneet ihan 5-vuotiaasta saakka, joten eihän se mukavaa ole noin pitkää ystävyyssuhdetta katkaista.

Ystäväiseni, jos luet tätä - otahan yhteyttä!

2 kommenttia:

  1. Voi Piia, nyt vasta luin tämän! Olet sä kyllä sellanen muru ystävä notta! Kiitos tästä kunniasta :)! On ilo olla ystäväsi.

    VastaaPoista
  2. Anna,
    Aaaaaww.... <3 Kuin myös on ilo olla ystäväsi!

    VastaaPoista