2.4.2011

Se siitä lauantaista...

Ajattelin että tämä päivä olisi ihanan rentouttava, kun sain pitkästä aikaa nukkua melkosen myöhäseen (9.30). Nimittäin tuosta valosuudesta johtuen ollaan yleensä pompattua pystyyn siinä seiskan pintoihin, oli sitten viikonloppu tai ei. Ja tämmöstä hyväunista se pistää hieman nakerruttamaan.

Olen tänään jynssännyt koko asunnon läpitse ja vienyt paperiroskia paperikeräykseen (jep, kyllä täällä kierrätetään) jonka jälkeen olen pistänyt pesukoneen pyörimään. Mieskin siinä sivussa hieman auttoi, mutta tällä kertaa suurimman osan tein kuitenkin minä.

Sitten ruuan piti olla suhtkoht helppo tekoinen (pastaa pastakastikkeella) mutta onnistuin sitten polttamaan pastan pohjaan. Tätä ei kyllä yleensä tapahdu mutta tällä kertaa, kun oli monta rautaa taas tulessa niin en ollut tajunnut laittaa vettä niin paljoa. No sen nyt tietää mitä seuraavaksi tapahtui... piti pestä kattila oikein kunnon jynssäysmeiningillä ja sen jälkeen kokeilla uudemman kerran - ja onnistuikin!

Oon myös koneeni kanssa joutunut tappelemaan, kun menin asentamaan uuden selainversion jonka jälkeen feissarin yksi peli ei ole toiminut kunnolla - se vaan lataa ja jurnuttaa konetta ihan helskutisti. Saa odottaa 15min että jotain tapahtuu ja taas sama odotus kun saa jotain tehtyä. No mutta, sitten pienen etsivätyön jälkeen löysin pienen selityksen asialle, jota en pysty valitettavasti ratkaisemaan koska en voi selaimeen itsessään tehdä muutoksia. Eli pitää odotella uutta selainpäivitystä. Tai näin ajattelin. Käväisin kuitenkin mieheni koneella testaamassa, miten sen uuden IE:n kanssa tuo kaatuileva peli toimisi ja arvatkaapas - sehän toimi kuin unelma. Joten eikun omalle koneelle IE:tä päivittelemään. Ja voin toteta, nyt toimii ku unelma!

Jospa nyt sitten loppuillan voisin rentoutua hetken aikaa kirjoittelemalla, sitten voisikin hetken pelata pokeria kun sellainen fiilis olisi taas pitkästä aikaa. :) Ja vielä vähän myöhemmin voisin tehdä itselleni lasillisen jota maistella samalla kun joko luen taikka katson elokuvaa - riippuen täysin siitä saanko elokuvaseuraa miehestäni.

6 kommenttia:

 1. Heh kiva riippuvuussuhde kun ei voi edes elokuvaa katsoa ilman miestään. : p Ja muutenkin sun vapaa-aikas tuntuu koostuvan leffoista, tv:stä ja dataamisesta (+ne kirjeet)..

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Kiitos! Sain päivän naurut tästä! En tiennytkään, että se on riippuvuussuhde jos haluaa katsoa oman miehen kanssa elokuvan? Jep, tuostahan se vapaa-aika osittain koostuukin mutta myös paljosta muustakin mistä en vain kirjoita tänne blogiin. :)

  VastaaPoista
 3. No just! Mitä se kellekään kuuluu, miten kukin viettää vapaa-aikansa! Se on hyvä, että anonyymillä on niin paljon "järkevämpää" tekemistä, kun katsoa tv:tä, leffoja, tai datailla...


  Teya

  VastaaPoista
 4. No no Teya, antaa niiden anonyymien luulla että heidän päätelmänsä on oikea. :) Tää on musta vain hupaisaa, kun tuntemattomat ihmiset tekee tommosia päätelmiä minun elämästäni.

  VastaaPoista
 5. Minusta on myös mukavaa katsella leffoja mieheni kanssa kuin yksin. Katselen toki yksinkin, mutta todella harvoin. Minusta on mukavaa jakaa toisen kanssa ajatuksia jostain leffasta, kun yhdessä niitä vahdataan.

  Ehkä olen minäkin jonkun mielestä outo, mutta niinhän nuo toisten tavat tuppaavat yleensä muiden mielestä olemaan outoja, jotka eivät tee samalla tavalla. Mutta kukin tehköön omalla ajallaan mitä tahtoo.

  VastaaPoista
 6. Mua taas nauratti toi pasta pastakastikkeella- ei siis Pipsan vuoksi sinäänsä, vaan mieleen tuli yksi vanha muisto niiltä ajoilta kun olin vielä italiaisessa töissä, yksi nainen olisi halunnut päivän pastan nimittäin joillain perunoilla :) Kyllä mies meni punaiseksi vieressä =D

  Talviaikaan meilläkin menee aikaa kotona, kynttilöitä poltellen ja filmit pyörii, iltaikaan siis. Diskohileitä ja baaritipuja kun ei olla niin on aika vähissä vaihtoehdot. :)t. elin@

  VastaaPoista