3.4.2011

Sunnuntaista oleskelua, uuteen työviikkoon totuttelua

Alkaa pikkuhiljaa muuten ketuttamaan tuo lääke, joka saa liman liikenteeseen - ei oo nimittäin hauskaa pomppia joka kymmenes minuutti vessaan räkimään sitä pois. Yäääks! No eikai sais valittaa, sillä se on nopeasti parantanut mut tästä pöpöstä. Ja tuota vielä jäi yks viikon laattaa talteen, et jos tulee uusiks kipeeks ni ei muutaku tota nappia naamariin ni ei tartte ku kaks sairaspäivää ni on jo kunnos!

Tänään ollaankin otettu erityisen rennosti miehen kans. Ollaan nimittäin molemmat oltu nenä tietokoneen ruudussa kiinni ja pelattu pokeria taas oikeen sydämen kyllyydestä. Miehellä ollu pieni downswing jota nyt ollaan tiukalla pelaamisella nostettu. Ja kun mies pelaa pokeria, niin minä pelaan facebookin pelejä läpitse.

Ulkonakin on ihana vesikeli. Mut kyl siel vaa näkyy sitkeesti tallaavan jotkut sunnuntailenkkeilijät. Nostan hattua, sillä itse oon sen verran sokerista että en mielelläni ulos sateella mene. (joo, ei tartte tulla mitään saarnaa tulla pitämään - diilatkaa nyt vaa sen asian kans, et tää emäntä ei tykkää vesisadekeleillä nenuunsa ulos pistää)

On sitten eilen illalla saanu oikeen tapella siskon miehen kanssa. Se kun kuvittelee oikeesti olevansa joku saatanan jumala ja kaikkien pitää totella häntä. Ja että hänen sanansa ovat ainoa totuus. Pah! Kuka nyt tommosen ihmisen sanaa vois ees pitää ainoana totuutena? No mutta, tappelu tuli siis nimenomaan siitä kun minä en suostunut uskomaan hänen näkökantaansa ja totesin sen samantien, että turha yrittää kääntää mun päätäni. Ni siitäkös se herra riemastu ku ei ollukkaa hänen emäntäsä pikkusisko samanlainen lauhkea myötäilevä lammas.

Eikä ollu sitten kovinkaan kaukana, että allekirjottanu ois todistanu liikenneonnettomuuden kun joku tyhmä BMW-kuski tulee autollaan liian lujaa ja kun tuo tie on nyt sateesta+jäästä liukas, niin pyörähti sitten oikein mukavasti ympäri. Ja hauskinta, että ajoi sitten kaiken tuon jälkeen tähän meidän pihaan ja kas kas, kyseessä on vihreä BMW. Teillehän tuo ei sano mitään, mutta lehdessä oli juttua että täältä päin on tuollainen vihreä bemari viime yönä varastettu. Mielenkiintoista olisi tietää, oliko kyseessä sama auto. No ehkäpä ei. Mutta saisivat nuo autoilijat olla hieman varovaisempia nyt tuolla liikenteessä. Tuossakin onni onnettomuudessa, kun ei tullut vastaan muuta liikennettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti