13.5.2011

Euroviisut

Lähde
Valehtelisin jos sanoisin, ettei Euroviisut kiinnostaisi mua pätkän vertaa - sillä kun sen pätkän verran ne nimenomaan kiinnostaa. Joka vuosi on tullut katsottua, paitsi nyt viime vuonna kun sillon Suomen edustajat oli aika... huonoja. Tämän vuotinen "Paratiisioskari" voipi jopa onnistua, mutten silti ihan voittoon vielä usko mutta edes top20 joukkoon mahdollisesti voidaan päästä.

Tuli tosiaan tuijotettua semifinaalia, vaikka silmät sano jo sopimustaan kiinni ja seuraavana aamuna olikin sitten niin ihana nousta. Kuuden tunnin yöunien jälkeen. Nyt sitten odotellaan mielenkiinnolla sitä lauantaita. Mua tosin sillon kiinnostaa lähinnä se pisteidenanto, ei varsinaisesti muiden maiden kappaleet.

Muistan sen ajan, kun Lordi tuli ja voitti. Sillon tuli seurattua tiiviisti ja oi sitä tunnetta kun Suomi voitti.
Multa löytyy se postimerkkivihko, missä Lordi on.

Tosin on mulla mielipiteeni tässä pisteiden jaossakin. Musta kun tuntuu ja asia varmasti näin saattaa ollakin, että pisteitä jaetaan naapurimaille - ystävyyden merkkinä tai jollekin muulle kaverimaalle. Siis joskus se tuntuu tältä, mutta kun miettii Lordin voittoa, ni sillon kyllä lähes kaikki pisteet tuli kotiin. Jotta mene ja tiedä, mut välillä tulee sitä fiilaria, että ääniä annetaan kaverimaille.

3 kommenttia:

 1. Ainakin ennen oli huvittavaa seurata, kun sosialistiset maat antoivat toisilleen huippupisteitä maa toisensa jälkeen...

  VastaaPoista
 2. toi osku on niiiin kaamee! Toivottavasti jää viimiseksi. :D

  VastaaPoista
 3. Täällä oli jotain kommentteja, mutta koska bloggeri jostain syystä sekoilee aika kunnolla on ne kommentit kadonneet. Pahoittelen asiaa!

  Kuka meinaa kattoo Euroviisujen finaalin huomenna? I know i do!

  VastaaPoista