2.5.2011

H-H-Huomenta vaan uuteen viikkoon

Ihana auringonnousu tänä aamuna, eikös vain? Ihanaa kun kerkeen näkemään sen, kun nykyisin siis nousen ylös jo siinä kuuden jälkeen.

Se vaa kiukuttaa, kun joudun edelleen keskustorilla venailemaan 20min eikä siellä ole vielä tuohon aikaan aamusti mitään mielenkiintoista. No ehkä mä kiusaan teitä joskus lokkien ja pulujen kuvilla. Muhahahah! ;)Tämmösenä sitä lähden tätä viikkoa vastaanottamaan. Tuohon vielä kuuluu pitkähihainen bolero, kun täksi viikoksi on luvattu viileämpää ilmaa sekä sateita. NOOOOOO! (ei vaa, on se hyväks, pääsee ruoho kasvamaan) Tykkään ku oon saanu heittää talvitakin pois. Vielä ku äiti sais muokattua mun uutta seiloritakkiani, ni saisin sen heittää päälleni. On se vaan nätempi!

Kolppasin tossa eilen vaatekaappiani ja löysin taas ihania paitoja. En muistanutkaan et mulla oli niitä. Tahtoo jo päästä pitämään niitä, mut ehkä ens viikolla sitten joku sieltä pääsee taas käyttööni. Tai ehkä huomenna. Katsotaan ehdinkö tai jaksanko alkaa katsomaan kivaa vaatekokonaisuutta.

Sit pitäs tämän viikon aikana saada siirrettyä kameralta niitä kuvia, joita saatte sitten ihailla pitkin viikkoa. Pitäsköhän ottaa käyttöön päivän kuva. Joka päivä laittasin tänne yhden omasta mielestäni kiintoisan (tai muuten vaan hassun yms.) kuvan.

7 kommenttia:

 1. Kannatan päivä kuvaa :) Ihana paita, mulla sama mustana ;)

  VastaaPoista
 2. Oletko kaventanut kuvaa, vai oletko laihtunut noin huomattavasti? Jos jälkimmäistä, niin onnea!!!

  VastaaPoista
 3. Emmy,
  Kyl mää kannatan kans päivän kuvaa. Jahka pääsen ottamaan noita kuvia kameralta pois. Oon niin laiskalla tuulella, tai siis en laiskalla mut keskittyminen on just nyt muihin asioihin isommalla. :) On se ihana paita, ai sulla on se mustana. :) Tämmöset värikkäät paidat piristää kovasti, jos päivä muuten on kovin harmaa. :) Tosin mustassa se hyvä puoli, et se menee minkä vaan kans. :)

  Anonyymi,
  Hmm... pienentänyt olen kyllä kuvaa sekä leikannut turhaa sivumateriaalia pois, mutta en kavennuttanut. Kiitoksia kaventumiskehuista.

  VastaaPoista
 4. Hieno paita!! terv. Maarit

  VastaaPoista
 5. On tainnut naapuri olla normaalisti kun et ole päivittänyt mitn. YLLÄRI että muuttaessa kuuluu ääniä ja vappuna juhlitaan. Saitpa sinäkin nyt kunnolla nenillesi.

  t. porilainen

  VastaaPoista
 6. Maarit,
  Kiitoksia. :) Se on kyl ihana, mut turhan kylmä ollut pitää aamusin. :(

  porilainen,
  Joo, kunnolla sain nenulleni jeee! Itseasiassa, muuttaessa ei kuulunut ääniä enkä tätä ole edes väittänytkään vaan meteli oli aamuneljästä alkaen joka ei todellakaan ole normaalia elämää, oli sitten vappu taikka juhannus. Mää en ymmärrä just nyt teitä ihmisiä, joiden mukaan tämmöinen on OK. En mä kyllä ole tiukkapipo, mutta kyllä aamuyöstä pitäisi kunnioittaa naapureita kun kerrostalossa kerran asutaan.

  Että kertokaapa siis oikein kunnolla tälle tiukkapipotädille, että miten se on hyväksyttävää että naapurissa aamuyöllä aloitetaan semmonen jytke että tuntuis ku yökerho ois viereisessä asunnossa.

  EIKÄ tässä voi edes sanoa että "mutta kun on vappu, juhannus tai joku muu kissanristiäispäivä" Juhlia saa mutta pitääkö ne musiikit ja bassot olla niin jumalattoman kovalla? Sen vielä ymmärtää, jos näin on alkuillasta mutta että aamuyöllä kun suurinosa talolaisista nukkuu. Niin että selittäkääpähän nyt oikein kunnolla, että miksi mun pitäisi antaa nuorten bilettää villistä aamuyöllä? Miksi mun pitää herätä sillon kun he tulevat bilettämään villisti naapuriin? Alkaa tuntumaan, että tietyiltä nuorilta puuttuu ymmärrys tai ettei vaan välitetä.

  VastaaPoista
 7. Olet raikkaan ja todellakin kevyemmän oloinen.

  VastaaPoista