17.5.2011

Kohta keskellä viikkoa

Taas on mennyt päivät nopeaa, kun jo keskiviikkona häämöttää oven takana. :)
Ja tässä ei oo juurikaan muuta tehty ku tuuletettu leijonien voittoa. Oisin varmasti lähtenyt Helsinkiin tuulettamaan, ellei ois ollu töitä. Sieltä kun ei vaan voi helpolla rokulipäiviä vietellä.

Äitini suunnittelee jälleen uutta puhelinta. Vanha toimii edelleen, samoin kakkospuolinkin. (soon lahjottanu varmaan kolme luuria poiskin) Ja mitä puhelinta, no tuota Nokian kosketusnäytöllistä sellaista. Voin sanoa, ettei taida tulla mitään kun on jo niin jäykkä liikkeissään mutten silti täysin teilaakkaan - jos ei toimi, ni kyl mää voin aina sen ottaa lahjoituksena vastaan. ;)

Tilattiin viime viikolla Itellalta postimerkkejä ja maksettiinkin samantien, vaan eipä oo postimerkit saapuneet mua ilahduttamaan. Innolla odottelen, mut into alkaa kieltämättä jo vähän laantua. Pöh!

Aijuu, äitee sain vihdoin ja viimein kunnostettua tuon seiloritakin joten huomenna se pääsee ensikäyttöön. Piti siis hihoja lyhentää - se on aina ongelmana, kun jotain takkia yms. pitempihihaista ostaa. Onneks äiti on ompelija ammatiltaan ja tokihan itelläkin neula&lanka kätösissä pysyy mut koska äiteellä enempi tota aikaa ni hää sit tekeepi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti