19.5.2011

No vihdoinkin!

Johan sitä sai viikon verran odotella, että Itellasta tilatut postimerkit saapuu kotiin. Musta toi toimitus on vähän kärsinyt, kun ennen ne tuli parissa päivässä ja nyt menee viikonkin kerran. Pitääki kokeilla seuraavaks tulisko nopeemmin jos tilais laskulla.

Mut voi että kun on ihania! <3
Muumit varsinkin..

Mä oon viel kans semmonen, et lättään ne merkit heti kuoreen kiinni. Ni näen heti kun alkaa kuoret vähenemään eli ku pitää alkaa puhumaan miehelle et tarttis lisää. ;) Moni ny varmaa kauhistelee, et kui sää ny heti kuoreen laitat, etkö pelkää jos kirjotatkin osoitteen väärin yms yms.. No ei oo tullu vastaan kovinkaan montaa kertaa, jolloin olisin kirjoittanut osoitteen väärin ja jos kirjoitan ni sehän on helppo korjata, sillä kun en kirjoita osoitetta lähes koskaan suoraan kuoreen vaan käytän osoitetarroja. :) Ja oman osoitteenkin saa helposti lätättyä kuoreen, kun oon tilannu 500kpl omalla osoitteella varustettua osoitetarraa. Ni ei tuu ohilyöntejä.

22 kommenttia:

 1. Onks ne postimerkit jotenkin halvempia kun niitä tilaa?

  VastaaPoista
 2. Ei, ihan samanhintaisia ne on. Mut tilatessa ne tulee postisedän tuomana postiluukusta sisään, ei tartte lähtee mihinkään erikseen hakemaan. Niinku sekin ois vaikeaa, mut on vaan kivempi katsoa Itellan verkkokaupan kautta mitä haluaa ja maksaa samantien (tai ottaa laskulla)

  VastaaPoista
 3. Mistä oot tilannu noita osoitetarroja omilla tiedoillasi? Tarvis munkin nimittäin.

  VastaaPoista
 4. Entä jos joku posti menisikin yli 50 gramman, niin silloin olet laittanut väärän verran merkkiä.... Kannattaisi laittaa merkit vasta punnitsemisen jälkeen.

  VastaaPoista
 5. No tuota varten multa löytyy kotoa keittiövaaka sekä pikkupostimerkkejä, joita voi lätätä jos sattuu menemään ylitse. Harvemmin menee kuitenkaan yli 50g. :)

  Eli ei siltikään mitään haittaa, vaikka laittaakin sen merkin etukäteen.

  VastaaPoista
 6. Paljonko sinulla menee vuodessa postimerkkejä ja ihanko kirjeitä kirjoittelet ystävillesi? Itse olen laiskistunut sähköposteilun myötä, joten vähillä postimerkeillä selviän nykyään. Sinällään harmi.

  VastaaPoista
 7. En ole laskenut montako menee vuodessa, mutta kuukaudessa sanotaanko sellaiset 25-35kpl väliltä. Voi olla enempikin, mutta sanotaan nyt tolleen mututuntumalta. :) Ja joo, ihan kirjeitä kirjoitan käsin ystävilleni. Oon muuten sähköposteiluakin harrastanut, mutta se on vain jäänyt - pidän enempi käsinkirjoitetuista. :)

  VastaaPoista
 8. Huh. Kirjoitatko pitkiä kirjeitä ja montako kirjeystävää sinulla on?

  VastaaPoista
 9. No se onkin, kun tuo pitkän kirjeen kriteerit on vähän et minkä kukin pitää pitkänä. Sanoisin että kirjoitan keskimittaisia kirjeitä. Sen verran kun asiaa on, eikä mitään väkipakolla. Mut sellaiset 5-15sivua tulee. Ja onhan noita ystäviä sellaiset vajaat 35. :)

  VastaaPoista
 10. Ohoh :) Lukevatko he myös blogiasi? Ilmeisesti kuitenkin kirjepaperisivuja, ettei a4-kokoisia papereita :D

  VastaaPoista
 11. Ja hekö kaikki kirjoittavat takaisin sinulle? Mahtaa teillä olla vinotpinot kirjeitä kaapeissa :D

  VastaaPoista
 12. Jaa'a.. osa lukee, osa ei. En edes tiedä, kuinka moni heistä lukee. Muutama kuitenkin. :) On mulla A4-kokoistakin paperia, mutta käytän mieluummin A5-kokoista (mukavampi kirjotella) Ja kyllä, he kaikki kirjottelevat takaisinpäin - siinähän kirjeenvaihdossa on kyse. Onhan noita kirjeitä tuolla. Kaikkea ei valitettavasti voi säilyttää, mutta tiettyjä pyrin kuitenkin. :) Voi niitä sitten vanhana ja kurttusena hymyllä lueskella. :)

  VastaaPoista
 13. Kysyn uudelleen kun en huomannut et oisit vastannu: Mistä oot tilannu noita osoitetarroja omilla tiedoillasi? Tarvis munkin nimittäin. :)

  VastaaPoista
 14. Se on hieman hankala selittää nyt täällä kunnen halua asiaa päivänvaloon, mutta laita googleen hakusanaksi osoitetarrat, ni sieltä tulee vaihtoehtoja. Toinen vaihtoehto on tehdä itse. Tätäkin olen harrastanut. :)

  VastaaPoista
 15. Printcardista minä olen tilannut 1000 kpl osoitetarroja. Ovat ainakin laadukkaita.

  VastaaPoista
 16. Mimmosta hintatasoa ovat tuolla? Ihan vain kyselen, josko itsekin tilaisin joskus... tai en tiedä, saatan kyllä pysyä tässä nykyisessäkin.

  VastaaPoista
 17. Laita googleen hakusanaksi.

  VastaaPoista
 18. Kiitos. Tein sen ja ovat kyllä tuplaten kalliimpia kuin omani. Itse maksoin 500kpl n. 13e.

  VastaaPoista
 19. Heh, tiedän kyllä että niitä voi myös itse tehdä, mutta koska en saa aikaseksi tehdä niin mietin niiden tilaamista. Pitää siis vähän googletella hintoja, josko löytyis joku edullinen mesta.

  Terveisin Anonyymi joka kyseli aiemmin mistä oot tilannu noita osoitetarroja.

  VastaaPoista
 20. Ai postikuluineen maksoit 13euroa / 500kpl? Sit oli kyllä edullinen! Tässä surffailin, enkä löydä äkkiseltään noin edullista mistään.. Jossakin oli 300kpl n.10euroa, mutta postikuluja tuli ihan kiitettävästi päälle :(.

  Terv. taas se sama anonyymi, joka aiemmin kyseli....

  VastaaPoista
 21. Jep, postikuluineen 13e vaikka postikulut siinä ei ollut juurikaan mitään. Oiskohan olleet euron? Sen verran valotan, että nää ei oo suomalaisen tekemiä.

  Mie itse touhusin omia osoitetarroja kun oli väritulostin mut sit ku se meni pois, ni lopetin. Sit tilasin eräältä swapparilta, ei sekään kallista ollut.

  VastaaPoista