22.5.2011

Oh, it's a beautiful and sunny sunday

Täällä vietetään sunnuntaita parvekkaalla, miniläppärin ja jäisen kivennäisvesipullon kanssa. Pakko sanoa, mut on I-H-A-N-A-A!

Oon alkanut miettimään, et tuolle parvekkeelle voisi tehdä enemmänkin muokkausta. Harmi vaan ettei isäntä kovin ole innostunut ja haluaisin hänetkin siihen mukaan. No aika aloittaa operaatio suostuttelu. Ja pliis, älkää nyt tulko kommentoimaan et mikset tee vaan itte, älä siitä miehestä välitä jne jne. Musta se on tökeröä jättää toinen huomiotta kun kuitenkin yhteisessä asunnossa asutaan. Mun mies nyt sattuu olemaan semmonen, ettei se paljoa kaipaa sisustelua ja yleensä teenkin sitä itsekseni, mutta isoimmissa asioissa haluan miehenkin mukaan.

Sit oon tässä omaksi ilokseni vähän muokkaillut maisemakuvia. Laitan teille muutaman tähän maistiaisiksi. Tuon yhden laitoin koneelleni taustakuvaksikin.

Nii ja tein mää sitten uuden vaatetilauksenkin. Tosin syynä tilaukseen oli se, että äitini haluaa samanlaisen pitkähihaisen boleron kuin mullakin on. Ja samalla huomasin kun äidilleni sitä tilausta tein, että siellähän on ihana pitkähihainen PINKKI bolero jonka halusin ehdottomasti. Eipä maksanut kuin 15e joten pidän sitä hyvänä sijoituksena. Nii ja koska äiti sitten meni ostamaan itselleen sen kosketusnäytöllisen puhelimen (ihan vaan kiusatakseen mua, koska itsekin tykästyin sellaiseen) ni määki oon alkanut miettimään uuden ostoa. Oon vaan vannonu etten osta uutta niin kauan kuin vanha on toimiva. Johan tuo vanha luuri on 6v. vanha joten saisi kyllä jo kohta kosahtaa. ;) Ni saisi hyvällä omallatunnolla sit ostaa sen uuden. Silmät kiiluen odottelen tilanteen etenemistä. Rahatkin on sopivasti säästössä, jos haluaa sellaisen kalliimman ostaa - itse tosin olen tykästynyt siihen keskihintaiseen Nokialaiseen. Mutta katsotaan nyt.

11 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, panin ton tokavikan taustakuvaksi :) t. Elin@

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäsit. :) Joo, saa vapaasti ottaa mut kohteliasta on ilmoittaa asiasta. :) Kiitos siis siitä Elin@. :)

  VastaaPoista
 3. Millä ohjelmalla muokkasit noita kuvia?

  VastaaPoista
 4. Canonin omalla muokkausohjelmalla.

  VastaaPoista
 5. Suosittelen kokeilemaan joko Picasaa tai Photoshop-ohjelmaa. Nuo kameran omat ohjelmat nyt eivät niin kaksisia ole.

  VastaaPoista
 6. Kokeiltu on Picasaa ja Photoshoppia. Picasasta tykkäsin, mutta Canonin ohjelma osottautui paremmaksi silti omaan tarkoitukseeni. :)

  VastaaPoista
 7. Photoshopista et tykännyt? Sehän on maailman paras ja monipuolisin ohjelma! Kannattaa opetella käyttämään.

  VastaaPoista
 8. Juu, tiedän että se on (ainakin tituleerattu) parhain ja monipuolisin mutta itse en nyt valitettavasti vain tykännyt ohjelmasta. Enkä ala opettelemaan ohjelmaa josta en pidä. Varsinkaan kun voin paljon käyttöystävällisemmilläkin ohjelmilla toimia.

  VastaaPoista
 9. Gimp on hyvä ilmainen vaihtoehto.

  VastaaPoista
 10. Mikä Photoshopissa oli sellaista, ettet tykännyt? Tuntuiko liian vaikealta?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi1,
  Jep, löytyy myöskin. :)

  Anonyymi2,
  No kieltämättä oli hieman vaikea kun aloittelijana olisi halunnu tehdä tietyn asian suht helposti ja nopeasti. Ja koska en tarvitse loppupeleissä photoshopin miljoonia nippuloita ja nappuloita sekoittamaan päätäni. No ehkä vielä joskus lähden opettelemaan, mut sillo kyl mieluusti suomenkielisen kanssa.

  VastaaPoista