21.5.2011

Oi mitä ihanuuksia se postisetä jälleen toiKatsokaa nyt kuinka ihania kirjepapereita sain taas pitkästä aikaa. Alkoikin olemaan varastot melko tyhjiä. Tosin nyt tuli lisää noita kirjekuoria, joten postimerkkienkin tarve taas lisääntyi. Oh well, pitää vaan tilailla joka palkkapussista itselleen muutama arkillinen.

6 kommenttia:

 1. Mäkii oon hurahtanu Liisa ihmemaassa juttuihin. :)

  VastaaPoista
 2. Jep, samoin täällä. Ne on vaan musta niin sööttejä.

  VastaaPoista
 3. Mistä oot tilannut nuo kirjepaperisetit? Myö tilattiin taannoin Mörrin kanssa kimppatilauksena Janetstoresta, mutta sieltä tulee niin kovat postimaksut, ettei yksikseen viiti lähtee tilaamaan. Noi Liisa ihmemaassa -paperit on kyl ihania :)

  VastaaPoista
 4. Eräästä paikasta, jota en täällä ala mainitsemaan.

  VastaaPoista
 5. Erikoista. Itse mainitsen blogissani kivojen tuotteiden ostopaikat, jotta muutkin kiinnostuneet voivat mennä selailemaan kauppojen tarjontaa. Ja mielelläni mainostankin paikkaa jonka tuotteisiin olen tyytyväinen, ja ohjaan sinne kenties muutaman uuden asiakkaan blogini kautta :)

  VastaaPoista
 6. Totta, näin teen kyllä itsekin mutta näiden kirjepaperien suhteen mun pitää nyt vaieta. Koska siihen liittyy sellaisia asioita, joista en halua blogissani muutamista syistä kertoa. Jos haluat tietää tarkemmin, niin laita sähköpostia niin kerron mistä olen lehtiöt tilannut. :) Ei siis niin iso salaisuus ettenkö voi asiaa kertoa - en vain voi kertoa sitä täällä.

  VastaaPoista