10.6.2011

Hellepukeutuminen

Kovin on nyt medioissa ollut, miten pukeutua helteellä. Helppoahan se on, jos on hoikempi ihminen vetästä tosta vaan joku hamonen ja toppi päälle, mutta autappa armiasta jos kyseessä onkin hieman tuhdimpi ihminen. No eipä hätää, voidaan me tuhdimmatkin pukeutua kevyesti. :)

Itse suosin helteellä ilmavaa tunikaa ja caprimallisia legginssejä. Jotkut nyt voi olla sitä mieltä, että legginssit eivät ole housut - Niin, eiväthän ne kyllä olekkaan mutta jos on pitkä tunika, niin mun mielestäni silloin legginssit on just passelit käytössä! Eli säärtä näkyviin ja semmonen yläosa, mikä hengittää.

Ja tottahan toki kannattaa myös pitää matkassa mukana pulloa, jossa vettä.

Mää pukeudun näin:

Miten säää pukeudut?

9 kommenttia:

 1. Hyvä idea kääriä legginssit tuolla tavalla kuin capreiksi!

  VastaaPoista
 2. Käytätkö paljon hameita tai mekkoja kesäisin?

  VastaaPoista
 3. Kiva asu :) Mä itse pukeudun arkisin siis mustiin "siistimpiin" capreihin, ohuisiin polvisukkiin ja korkkareihin, yläosa on yleensä hihaton toppi ja ohut kesäneule, muutama koru tietty kanssa. Semmonen toimistoasu.

  Kotona pitkä intianpuuvilla-hame ja joku toppi tai t-paita, tai vaikka Addun verkka-asu. :) t. elin@

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1,
  Kiitoksia. :)

  Anonyymi2,
  Mustakin tuo on hyvä idea, kun kuitenkin talvisin tarvitsee niitä legginssin pituudelta. Joskus saatan vanhempia leggareita lyhentää caprimallisiksi. Kun oon tämmönen pikkunen (pituudelta, ei leveydeltä) ni capripituiset on mulle lähinnä kukkohousut eli nekin kaipaa lyhentämistä hitusen jos tykkää capreina puhutella. :)

  Anonyymi3,
  Hameita en, mutta mekkoja kyllä. Oon täysin hullaantunut niihin. Tosin en osaa käyttää mekkoja ilman housuja, eli alla täytyy olla joko pyöräilyshortsit taikka lyhennetyt caprihousut.

  Raisa/Elin@,
  Tommonen kuulostaa täydelliseltä toimistoasulta, semmoselta kevyeltä. :)

  VastaaPoista
 5. Tarvitsetko noita shortseja mekon alle siksi että reidet hankaavat yhteen? Vai miksi et osaa käyttää mekkoja ilman? Entä sukkahousut?

  VastaaPoista
 6. No kyllähän se helpottaa kun on jotkut shortsit/caprit jalassa, mutta mää pidän niitä siitä syystä etten osaa olla ilman. Ei sen ihmeempää syytä, en ole opetellu käyttämään mekkoja sukkahousujen kanssa kun aikoinaan inhosin kaikenmaailman mekkoja yms.

  Ja varsinkin kun mun mekkoni eivät ole mitkään maxikokoisia. Ainoastaan tuo punainen mekko on pidempi malli, että sen kanssa voisikin mennä vaikka ilman housuja. No sen verran oon oppinu et vissii mekkojen kans pitäs olla sukkahousut taikka semmonen shortsin mittaiset alushousut jalassa. En muista mikä syy niihin oli, on äiti sen mulle kyl kertonut mutta eipä tule mieleen juurikaan.

  VastaaPoista
 7. Mitkä on kukkohousut? En oo kuullukaan :O

  VastaaPoista
 8. Leah,
  No kukkohousuiksi mielletään sellaiset, jotka on liian lyhyet housut. Kukkohousuiksi äitini sellaista aina kutsuu, kun on liian lyhyet housut. Esim. mieheni on hankala löytää itselleeni tavallisesta kaupasta sopivia housuja (kun on niin pitkä) että jäävät aina usein kukottamaan.

  VastaaPoista