20.6.2011

Image @ Helsinki 2010

Tää on jo aika vanha juttu, mut aattelin julkaista tämän tässäkin blogissa (jos vaikka on vielä joitain ihmisiä, jotka ei oo tästä tietosia)

Olin tosiaan Helsingissä viime vuonna (tosin en nyt muista oliko se heinäkuuta vaiko jo elokuuta kun siellä käväisin päivän verran) Image lehden pienimuotoisessa haastattelussa&kuvauksessa. Aiemmin en tommoseen ois kyllä uskaltanut lähteä, mutta kun oon sen verran tullu tässä 4v. aikana kuorestani ulos, ni oon kyllä aika extempore tykänny lähteä uusiin juttuihin mukaan. Kaikki tää mahdollisuus tuli Shopninkan kautta.

Samalla myös näin ihanan ystäväiseni jonka kanssa pienesti Helsinkiä kierrettiin (tuun kyl viel takas, jäi niin paljo viel näkemättäkin) ja tämmöselle joka ei noin suuressa kaupungissa oo koskaan ollu (Tampere oo mittää verrattuna Helsinkiin) ni kaikki oli niin ihmeellistä - kokoajan sai olla o_O Ja varsinkin METRO! Se oli niin uskomaton kokemus mulle.

Mutta tässäpä kuvia matkan varrelta...

Nyt kun lukaisin tuon tekstin (mulla muuten oli paljon sanottavaa, harmi ettei kaikki päässy lehteen) niin pakko sanoa että olen edelleenkin samaa mieltä, mutta annan myöskin pisteitä löysille vaatteille - ainakin noilla tappohelteillä. Mutta... jos on muotoja, niin miksi ihmeessä ne pitäisi piilottaa teltan alle? Itse en ainakaan tykkää moisesta. :)

13 kommenttia:

 1. Hyvää heittäytymistä :) sulla oli vallan hoikka uuma tossa vielä, vyö toimi paremmin silloin.

  VastaaPoista
 2. Nääh, samanlainen se on nytkin kuin tuossa kuvassa. Jos mittanauhaan on vaan uskominen...

  VastaaPoista
 3. No kuvat sit valehtelee :) ihan selkeä muutos tuossa on uusiin kuviin verrattuna. Läski antaa periks mitattaessa, hyvä tapa kusettaa itseään vetämällä liian tiukille nm. kokemusta on :)

  VastaaPoista
 4. Vaikea sanoa mikä valehtelee, itse kuitenkin mittaan aika löysällä. Sehän ois itsepetosta vaan vetää mittanauha niin kireelle ku antaa vaa vetää. No vaikea mun on teille mitään todistella, mutta itse tiedän ettei noissa kuvissa mittaero ole oikeastikkaan kovin suuri.

  Mutta se nyt ei ole kuitenkaan pointti alkaa väittelemään onko vai eikö.

  VastaaPoista
 5. Ikävä sanoa, että minunkin mielestäni olet lihonut noista edellisvuoden kuvistasi. En tarkoita sitä pahalla, mutta mielestäni ero on selkeä. En ala väittelemään kanssasi asiasta, sanon vain mitä näen. :)

  Hauska tuollainen lehtijuttu, rohkea olet!

  VastaaPoista
 6. Enhän minä mitenkää tuollaista pahalla ota, ihmettelen vain miten se on mahdollista. Tai kyllähän minä tiedän miten lihoaminen on mahdollista ...

  Voisitteko ystävällisesti sanoa minkä kuvan kanssa olette verranneet tuota kuvaa ja miten sen näkee, että lihonnut? Siis kun itse täällä koetan katsoa, niin en sitä oikein itse näe. Varsinkaan kun siis vyötärömittani ei ole tuosta Helsingin kuvasta muuttunut kuin ihan parilla sentillä.

  VastaaPoista
 7. Tää oli kyllä kiva artikkeli. Luin sillon jo lehdestä :). Image on viel ihan älyttömän laatu lehti et pointsit siitäkin!
  En kyl huomaa et oisit tuhdistunut. Muutenkin tällasta kuvaa on todella vaikee verrata noihin muihin. Pitäis olla samat vaatteet päällä. Ja se että alin kuva (joka on muuten tosi kiva) on otettu studiossa jossa valolla ja varjolla tiedostetusti muokataan kroppaa, vaikuttaa tosi paljon tähän asiaan. Että kaippa se luotettavin lähde on edelleen se mittanauha ja jossain määrin vaaka. Zemppii. Ja oot kyllä rohkee niiku tos yllä mainittiinkin!

  VastaaPoista
 8. Itse en kyllä näe suurempaa eroa tuon lehtijutun kuvan ja nykykuvien välillä - ainakaan siis koon puolesta. Kuvista koon muutoksia on muutenkin tosi vaikea spotata. Siihen miltä näyttää kuvassa vaikuttaa kuitenkin ihan hurjan monta tekijää.

  Tyylin puolesta olet mun mielestäni kuitenkin kehittynyt tosi kovasti! En siis sano, että olisit pukeutunut mitenkään mauttomasti aikaisemminkaan, mutta nykyään pukeudut paljon nykyaikaisemmin ja uskallat kokeilla rohkeitakin juttuja. Se on musta ihan superhienoa!

  VastaaPoista
 9. Miksi et välitä itsestäsi sen vertaa, että laihduttaisit edes kymmenen kiloa? Varmasti vaikea olla ja elää tuon kokoisena. Mikä on painoindeksisi? Mahtaa olla aikamoisen suuri.

  VastaaPoista
 10. Anna,
  Se oli tosiaan kiva juttu. Lehti onkin mulla tallessa. Nappasin muuten kuvan nuo vaatteet päällä, mitkä kuvassakin ja pakko sanoa, etten vieläkään näe eroa. :)

  Anonyymi,
  No, siihen vaikuttaa kovasti ainakin se että on samat vaatteet päällä kun kuvien perusteella haluaa verrata.

  Kiitoksia. En omasta mielestäni ole kehittynyt mihinkään suuntaan mutta kiva että jonkun muun mielestä sitten olisin. :)

  Anonyymi,
  Ja nuo asiat eivät nyt tähän blogiin ole tarkoitettu joten en aio niistä keskustella tänne. Sattuneesta syystä - viimeksi kun noista asioista kirjoittelin blogiin, alkoi sellainen hulabaloo, jota en kaipaa. Joten jätän näiden asioiden pohtimiset ihan ystävien ja perheen kesken tehtäviksi.

  Mutta; kuka on sanonut ettenkö olisi laihduttanut sitä kymmentä kiloa? Se nyt vain ei valitettavasti tämänkokoisessa ihmisessä vielä ulos näy. Ja koska en täällä kyseisen asian asioita huutele, ei siitä kukaan juurikaan voi tietää. ;)

  VastaaPoista
 11. Jes, sun Helsingin reissu on mulla hyvässä muistissa :) Tulet joku kerta uudestaan ja pidemmäksi aikaa, niin ehditään tehdä vaikka mitä.

  Mullakin on tuo Imagen numero jossain jemmassa :) Oon säästänyt ihan siksi, että sie oot siinä.

  Annika

  VastaaPoista
 12. Kävin eilen Lindexillä ja vinkkivinkkinä siel myydään tuon paidan värisiä tukevan tuntuisia (kokeilin itse eri väriä)daisareita. ;) Oli kokojakin ainakin 100 E:hen saakka. Käys vilaseen, ne ainakin natsais tonne paidan alle eikä haittaa vaikka olkaimet näkyiskin. Kuten tiedät on mullakin rinnoissa kokoa, mutta ettimällä löytyy kivoja rintsikoita, jotka tukee ilman noita megaisoja olkaimiikin. Ite en siedä, jos ne vilkkuu liikoja, varsinkaan jos ei natsaa päällä olevaan kledjuun tai oo sit tosi söpöt koriste olkaimet.

  Joku mainitsikin tuon Evan jo yhdeksi paikaksi. Mä tilasin jossain vaiheessa aina Mirialelta (provea.com) ja feminellistä (feminelli.fi) ja jälkimmäistä suosittelen. Ei oo vaan mummiksii tarjolla ja kokoja tosi paljon!

  VastaaPoista
 13. Wee,
  Olen kuullut että Lindexiltä ja KappAhlilta pitäisi saada ihan värillisiä ja mukavia liivejä. Mutta en ainakaan viikko sitten sellaisiin törmännyt meidän kaupungissa. Siis samaa mustaa-valkoista on tarjolla ja jos hiemankin on värillistä, niin sitten ei ole enää kokoja. Mut pitää käydä kurkkaamassa josko tää ois joku uusi satsi. :)

  VastaaPoista