27.6.2011

Ja takas työsorvin ääreen..


Viimeinen vuorokausi on ollut kyllä mielenkiintoinen.

Aloitetaan siis sunnuntain puolelta, kun meikäläinen teki päivän hyvän urootyön ja soitti poliisit ottamaan kaahailevan&sekoilevan rattijuopon kiinni. Ei voinu selkeemmin olla rattijuoppo kun tulee niin kamalalla ralliautoilijan elkeellä, joka nyt ei vielä siis rattijuoppoa paljasta mutta se kun tullaan autosta ylös ja kävellään sikssakkia. Hyvä ku pystyssä pysyi. No sitten tuli poliisit ja tuossa oli pieni kissahiirileikkikin, mutta rattijuoppo päätyi poliisiauton koppiin, josta piti sen päivästä meteliä ettei ole kyllä tosikaan. Mut onneks tommoset saatiin pois ajoteiltä (tuskin nyt kaikkea, mut yksikin on jo hyvä)

Samalla myös kuulin naapureilta, että pitkäkyntiset vieneet jonkun auton tästä pihasta - alkoi vähän pelottaa kun meilläkin tuo auto on. No tuskin ne sitä vie, ei se oo mikään Mersu kummiskaan.Ja sitten päästäänkin jo maanantaille.
Noiden välisenä yönä tuli nukuttua sellaiset 5-4h - onneks oon tottunut nukkumaan joskus pienempiäkin tuntimääriä yössä eikä se näy välttämättä väsymyksenä. No siivoustyössä on se hyvä puoli, ettei siellä pääse kyllä väsymään - vaikka työn aloittaessa hieman haukottelisi, niin jo viiden minuutin päässä on niin pirteenä hommassa kiinni ettei tosikaan.

Loma tosiaan oli ja meni. Kaikista suunnitelmista en saanut pidetyksi kiinni, kuten Tampereella käymiseen. Se saa luvan odotella myöhempää ajankohtaa. Aika siis kotimainen lepuutteluloma oli. Leivoin, liikuin, kirjoittelin ja valvoin mielinmäärin.


12 kommenttia:

 1. Vaikka on töissä se hyvä puoli, et se on hyvn ilmastoitu rakennus + saan vapaasti pitää juomistaukoja + pyyhkiä pyyhkeellä päätä.


  HAHAHAAA kylläpäs on vapaata..

  VastaaPoista
 2. No itseasiassa kyllä. Vaikka varmasti monissa muissakin paikoissa on vapaata, etten varmastikaan ole ainut. Ilmastoitu rakennus on ihana asia. Sekä ilmastointilaitteen joiden eteen voi "vahingossa" jäädä viilentymään. ;) (hups, siinä onkin joku tosi pinttynyt tahra)


  Kyl sen eron vaan huomaa, kun rakennuksen sisällä on viileetä. Kun ulos menee, niin tulee lämpöseinämä vastaan. Se vasta kivaa onkin!

  VastaaPoista
 3. Leivoitko muuta kuin puolukkamuffinsseja?

  VastaaPoista
 4. Bravuurini eli tiikerikakun sekä läjäpäin sämpylöitä. :)

  VastaaPoista
 5. Vanha kuva? Miten sulla on varaa ostaa noin paljon vaatteita siivoojan palkalla?

  VastaaPoista
 6. Jep, vanha kuva kun laiskotutti. Mitä järkeä ottaa uutta kun vaatteet oli niin samat? Ja kuka on sanonut, että teen vain siivoojan työtä? ;) Ja toisekseen, siivoojan palkka on ihan hyväkin jos on tunteja tarpeeksi taikka on kuukausipalkkainen.

  VastaaPoista
 7. Mutta ethän sä tee tunteja kuin muutaman päivässä, etkä niistä toimistotöistä ole enää kirjoittanut halaistua sanaa, joten niitä ei taida olla ollut tarjolla. Ja pimeillä kirjepaperibisneksillä tuskin paljoa tienaa.

  Huomaa kyllä että on vanha kuva.

  VastaaPoista
 8. Niin, siivoustunteja ei olekkaan paljoa mutta toimistotöitä teen kyllä - niistä nyt vain ei ole ollut kerrottavaa. Tylsää ku mikäkin!! :(
  Ja voinen sanoa, että olet ihan teillä tietämättömillä tuon kirjepaperibisneksen suhteen - mutta enempää en valaise koska ne asiat eivät blogiin kuulu. Tämäkin viesti olisi ollut postamisen arvoinen mutta annoin nyt kuitenkin olla.

  Joo, on se vanha kuva mutta ei kuitenkaan sen enempää kuin 2-3kk. :)

  VastaaPoista
 9. Ilmastointi työpaikalla on kyllä ihana juttu, eikä sitä tosiaan kaikissa paikoissa ole. Esim. meillä on ilmastointi rikki jo toista kesää ja sehän on oikein mukavaa tällaisessa lasiseinäisessä rakennuksessa, jossa aurinko helottaa joka suunnasta :( Ja ihan totta, ettei kaikissa työpaikoissa pysty niin vaan taukoja pitää helteellä. Ihme narinaa siis tuolla ekalla kommentoijalla.

  Mukavaa työviikon alkua! Mun on pitäny laittaa sulle viestiä siitä mun Porin visiitistä, mutta en ole saanut aikaiseksi. Nyt lupaan laittaa fb:n kautta :)

  t. Annika

  VastaaPoista
 10. Annika,
  Joo, toi ilmastointi on aika hassu juttu. Meillä toimistolla ei semmosta oo, tai siis on mutta se ei toimi ja vuokraemäntä sanoo et se on laitos ja syyttää meitä siittä (ei olla asennettu vaan aiempi vuokralainen sit ilmeisestikki) Et toimistolla on semmonen itseostettu mömpeli minkä pitäisi viilentää mut ei se kyl viilennä paljoa. Siel kans tukalat oltavat klo 12.00 jälkeen ku aurinko alkaa lämmittää seinämää. Onneks on keksitty konsteja, miten saadaan viileemmät oltavat. :)

  Helteellähän on, että kerran tunnissa pitäs pitää 15min tauko (olikos se et jos lämpötila 28 astetta tai yli) - Siivoojana ei tommosia taukoja kyl pysty pitämään mut juomataukoja pidän puolen tunnin välein. Mut tiedän työpaikkoja, jossa pomo tuijottaa kiukkusesti jos pitää taukoja (vaikka ne ois siis ihan oikeutettuja taukoja) eli kaikki ei taukoja pysty pitämään. Mun esimies kyllä huolehtii hyvinvoinnista eli muistuttelee aina juomisen ja mikrotaukojen parhaista puolista. :)

  Joo, nyt pian sitä viestiä mulle FB:n kautta. ;)

  VastaaPoista
 11. Meilläkin on töissä ilmastointi, mutta ei tahdo auttaa,kun hiki vaan pukkaa koko ajan päälle. Onneksi olen kolmisenkymmentä kiloa hoikempi kuin pari kesää sitten - silloin ei meinannut millään pärjätä.

  VastaaPoista
 12. No siis todellakin on onni, että saat olla ilmastoidussa paikassa ja pitää taukoja. Kuten tiedätkin niin pari viime kesää pizzeriassa kesäduunissa 11tuntista päivää 30 asteen lämmössä ilman taukoja kiirepäivinä. Huh. Tähän moni varmaan rääkäisisi, että ei voi olla kun on laitonta, mutta kyllä se vaan voi. Mutta joo oon niin super onnellinen tosta nykyisen työpaikan ilmastoinnista. Kyllä sen voimin vaan jaksaa paremmin. Mukavia vikoja työpäiviä tälle viikolle :)!

  VastaaPoista