7.6.2011

Lights are shining on our faces


Sieltä se helleaalto sitten iski, mikä on oikeastaan ihan kivakin asia. Ehkä siitä syystä, että oon uskaltanu pukeutua hieman kevyemmin enkä nykyään niin paljoa mieti, mitä joku ihminen mahtaa aatella tämmösen läskin pukeutumisesta. Aatelkoon mitä aattelee, on sitä läskilläkin oikeus kevyemmin pukeutua kun on helteet.

Ostin torilta litran mustikoita (7e!!) ja ne kaikki tuli tuossa äsken isännän kanssa syötyä. Hauska huomio muuten, että pensasmustikoista ei tule kieli siniseksi, kuten muuten mustikoista tulee. Nyt odottelen että saan huomenna hakea lisää. Nannaaa! :)

Pyöräkin laitettin vihdoin kuntoon ja sillä oon nyt mennyt pienen osan työmatkastani. Piristävää! Täytyy vaan toivoa, ettei mene rikki vaan että sillä sais pyöräillä ihan rauhassa pitkin kesää.

Tässä muuten maanantain asua, joka tosin muuttui kun nämä kunnon helteet alkoi mutta uudesta asusta kuvia sitten myöhemmin. Tuota boleroa (ostettu NetAnttilasta) ei oikein pystynyt enää iltapäivällä pitämään, kun oli sitten jo sen verran lämmin. Mekko ostettu Shopninkasta ja kuviolliset legginssit Ellokselta.

4 kommenttia:

 1. En ole vielä hennonnut ostaa pensasmustikoita. Seitsemän euroa litralta ylittää kipukynnyksen meikäläisen budjetissa.

  VastaaPoista
 2. Oletko ilman rintaliivejä?

  Tarkoittaako osan työmatkan pyöräily, että pyöräilet bussipysäkille ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1,
  7e on kyllä paljon, mutta kuitenkin sellainen että voi maksaa jos oikein paljon haluaa maistella. :) Hinta oli jossain vaiheessa 5e/puoli litraa.

  Anonyymi2,
  En ole. Ja pyöräilen n. 5km päässä olevalle bussipysäkille, josta nousen bussiin. Koska en tosiaan voi pyöräillä koko työmatkaa. Että jep, pyöräilen bussipysäkille mutten siis kuitenkaan sille lähimmälle.

  VastaaPoista
 4. Kaarituelliset rintsikat kannattaisi ostaa!

  VastaaPoista