22.6.2011

Muffareita, Muffineita, (or what ever they call them)

Tänään onkin ollu kii-iiiiva päivä kun sain kuulla, et mies on huomisesta lähtien jo lomalla ja se tietää sitä, et me mennään ajelemaan pitkin Satakunnan kyliä. Jeij!

No kyseisen asian vuoksi sitten käytiin tänään kaupoilla ja mie sain vihdoin ja viimein tuon muffinivuuan jolla aion touhuta viikonlopun aikana ison kasan puolukkamuffineita (tai ainakin niin paljon, ku puolukat antaa periks)

Mun viime kertaiset muffinit oliki niin suosittui, ettei ne kestänyt ku aikalailla tasan 21h (jep, otin aikaa) ja niitä tein 36kpl (jep, laskin)

Tosin pohdin tässä josko tekis yhden satsin jo huomenaamusti et vois viedä isukille maistiaisia vaikkei se oikeen oo makeen perään eli ois kyl aika turhaa tehdä eli parempi ehkä tehdä parempiin suihin ;)

Niijuu ja kun mun lomani alkaa olemaan aikalailla ohitse (tää viikko viel) ni enkös mää tässä loppumetreillä murtanut varpaani. No eihän ne sille mitään lääkärissä tee, mutta soitin silti työterveyteen ja tiedustelin että pitäskö se teipata tohon terveeseen varpaaseen kiinni mutta meinas ettei sitä kannata välttämättä tehdä kun on kerran kahden terveen varpaan keskellä. Ni ne jo itessään tukee, mut kyl mää silti sain suosituksen ostaa apteekista tommosta juttua millä ne voi sitoa kiinni. Mut en mää tiedä... ehkä sitten töihin kun menen ni sidon mut muutoin annan kyl olla. Sattuu kyl ku kävelee mut kenkien kanssa tuntuu kivammalta. Musta ku mikäki toi varvas, et vähän huolettaakin mut normia sekin. Oon mää kans yks kömpelökoipi.

7 kommenttia:

 1. Onko nuo muffinssit froteepyyhkeen päällä?

  VastaaPoista
 2. On joo, kun piti johonkin saada ne, enkä tahtonut tuolle likaiselle keittiönliinalle laittaa. Älä murehdi, tuo on puhdas pyyhe. :)

  VastaaPoista
 3. Pitäis tulla katsoo miten meillä tehdään asioita,ihme kysymyksä :p Pari muffinsia lähtenyt hienosti liikekannalle,tosi hyvin kyllä pysyny asoissa.Viimeksi kun tein muffinseja,olivat kuin kananmunia;pyöreitä eikä toivoakaan että olisivat pysyneet pystyssä

  VastaaPoista
 4. hmm, mielenkiintonen käsiala... tarkastan käsikirjasta (grafologian) jos siellä sanottas jotain sun a-kirjaimista :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  No mulla ne lösähti tolleen kun tuli laitettua liikaa siihen muottiin. Uusista ei yksikään pursunnut ylitse, niin sitä katsos opitaan virheistään. ;)

  Victoria,
  No kerro ihmeessä mullekki, mitä ne sanoo mun a-kirjaimesta. :) Uteliaisuushan tässä iskee...

  VastaaPoista
 6. Söitkö itse kaikki muffinsit ? :)  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Juu, viimeistä murua myöden tuli syötyä kaikki ihan yksin - miehelle en jättänyt muruakaan. ;)

  VastaaPoista