13.6.2011

Sadepäivä

Vähänkö tätä sadetta on odotettu, vaikka en mää nyt aio valittaa että "liian kuuma, liian kuuma" kun sitten talvella taas valitetaan et liian kylmä, liian kylmä... Aika hassua, miksei aina vois olla tasainen parinkymmenen asteen lämpötila... Oh wait, tiedän kyllä miksei!

Helle on ollu ihan mukavaakin, mutta voin sanoa että alkoi se rasittamaankin kun yöllä saanut nukutuksi. Ja minä joka rakastan unta, tuli kärttysäksi. Onneksi on kuitenkin asunto silleen, et jompikumpi puolesta oli viileenä kerrallaan eli kun makkarissa oli kuuma, mentiin olkkarin puolelle ja päinvastoin. ;)

Tosin vielä ei ole tullut sitä RANKKASADETTA JA UKKOSTA, mitä on luvattu tännepäin. *tanssii sade ja ukkostanssin*

4 kommenttia:

 1. Miten olet viettänyt kesälomaa? Nukutko aamuisin pitkään? Valvotko pitkään iltaisin?

  VastaaPoista
 2. Kesäloma on mennyt ihan kotikaupungissa ja suunnitellen tulevaa. :) Tampereelle ois aatoksissa lähteminen tai ehkä Helsinkiinkin, en ole vielä oikein päättänyt mutta ehkä ensimmäiseen koska en siellä suunnilla ole pariin vuoteen ollut.

  Nyt helteiden aikaan oon nukkunu pidempään, normaalisti en nukkuisi kovinkaan myöhään. Ja ei, en valovi iltaisin kun mies kuitenkin menee töihin.

  VastaaPoista
 3. Ukkonen saa aikaan hyvin paljon tuhoja, joten minä en ainakaan odota sitä kovin innoissani.
  Itse herään näin lomallakin aamuisin kahdeksaan mennessä, vaikka valvon pitkään. Mies menee nukkumaan omia aikojaan jo aikaisemmin ja minä katselen elokuvia ja kömmin sitten yömyöhällä vasta makkariin.

  VastaaPoista
 4. No eihän se ukkonen siten olekkaan mikään hyvä asia, mutta näin hellekelillä varmaan moni on odottanut ukonilmaa.

  Mie heräilen aina samoihin aikoihin, mihin olen tottunut. Nyt helteen takia vain tuli nukuttua pidempään, kun aamuisin oli viilempää.

  Oo onnellinen jos sie voit valvoa häiritsemättä miestäsi.

  VastaaPoista