15.6.2011

Vaatteita, vaatteita, vaatteita

Jotkut voi muistaa, miten mää hehkuttelin Shopninkan vaatepakettia mitä odottelin saapuvaksi. Tai siis niitä vaatteita saapuvaksi sinne Shopninkaan, niin nyt ne vaatteet on tulossa tännepäin - tai ovat jo itseasiassa postissa mutta koska oon laiskalla tuulella, niin käväisen ne vasta torstaina hakemassa ja kuvailen sitten perjantaina. Sillon luvassa siis aikamoiset muotikuvaukset A'la PipSa (heheheh)

No muutama kuitenkin tipahti paketista pois, kunnei mitat oikein täsmänny omien mittojeni kanssa. Enkä oo niin epätoivonen, et vaikka vaatteesta tykkäisinkin to-oooosi paljon ni en ala väkisin änkeemään itteeni liian pieneen paitaan. Näitä valitettavasti näkee joillain ihmisillä, enkä nyt tarkoita vain meillä tuhdimmilla vaan niillä hoikillakin jotka on hieman saaneet kiloja lisää, mikä ei kyllä ole kovin paha juttu mut sillo vois vaa myöntää itelleen et on tullu lisää kiloja ja ostaa sen koon isomman vaatteen. Ellei sitten oo tarkoitus pian pian laihtua ne ylimääräset kilot pois. Yks tuttava joskus sanoi, et liikkuu mielellään niissä ahtaissa vaatteissaan kun myöntää lihonneensa ja ostaa isomman vaatteen. Jep, miksei jos se sitten antaa potkut laihtumiselle mut mietin vaan sitä että miksi kulkea liian tiukoissa vaatteissa, missä pursuaa ne ylimääräset sivuille? Siis onhan se niin, että jos oikein lihava ihminen niinku minäkin vaa ostelee isompia ja isompia vaatteita, eikä tee asialle mitään ni sillonhan se on vaan ittensä pettämistä mut jos nyt joku hoikempi ihminen lihoaa pikkuisen mut kuitenkin siten että se kokoa isompi vaate näyttäs paremmalta päällä, ni miksei vaan osta sitä kokoa isompaa? Vaik sillonkin kannattaa kaiketi huomioida, ettei se mee sit siihen et aina ostelee kokoa isompaa ja ykskaks onkin niin iso ettei vaatteita tahdo löytyä.Ohoh, meni vähän pasmaamiseksi taas meikäläisen puolelta, tiedä ees miksi. Itellä on se hyvä puoli, etten ole moneen vuoteen muuttunu mitoiltani. Tai siis olen, mutta kuitenkin niin ettei se pahemmin ole vaatteissa näkynyt minään isomman koon ostamisena. Mut sen huomaa kuitenkin, kun vaate istuu kivemmin päälle... Tai tässäkin se on siinä, et kun eri firmat tekee erimitoilla olevia vaatteita. Elloksella voi sopiva koko olla kahtakin numeroa isompi taikka pienempi, kuin normaalisti. Ne vaihtelee niin paljon. Shopninkan vaatteissa mä tykkään siitä, että vaikka mun mittani menee alaspäin, ni ei tartte sitä vaatetta heittää heti sinne LIIAN SUURI laatikkoon vaan voi jatkaa käyttämistä. Lindexillä ja KappAhlissa se on aina sitä, että vaatteet on just eikä anna myöden mitenkään eli jos se tulee liian suureksi, se tulee sellaiseksi.

Tosin oon huomannu, mitkä vaatteet sopii parhaiten meikäläisen "runkoon". Ja sellaisia aina yritän katsellakin.

2 kommenttia:

  1. Muotikuvauksia odotellessa...

    VastaaPoista
  2. Muotikuvaus on huomenna aamusti ja kuvat tulee heti iltapäivällä blogiin. Tänään jo alustavasti kokeiltu ja kaikki paidat ihania. <3

    VastaaPoista