17.6.2011

Yhdistetään vanhaa uuteenInnostuin tuossa aikani kuluksi kokeilemaan noita uutuuksia keskenään vanhojen kanssa. Itse tykkään erityisen paljon tuosta v.punaisen tunikan ja pinkkien housujen sekoituksesta. Ja mielestäni vyönkin kanssa sopii, jotenkin väljänä tuo näyttää jotenkin pliisulta.
Tämäkin näyttää paremmalta mustien legginssien kanssa, kuin noiden pinkkien housujen (sininen ja pinkki ei sovi keskenään, ellei sitten tykkää semmosesta värien sekamelskasta) Ihana paita kyllä noin muuten, mutta pakko myöntää että näyttäisi varmaan paljon paremmalta hieman hoikemman päällä. Tuo on pitkänmallinen, eli sen saisi venytettyä alemmaskin mutta en itse tykkää ihan niin pitkästä - varsinkaan kun kyseessä on hieman vartalonmyötäinen paita. Muuten kyllä tykkään paidasta tosi paljon, että vaikka on vartanlonmyötäinen niin ei tunnu kuitenkaan miltään liian tiukalta taikka sellaiselta. Pidän myös noista hihoista.Ylemmässä kuvassa legginssit sekä tissit aseteltu paremmin paidan kuppiosiin (kuten siis kuuluukin!!) joten tästä syystä rintaliivitkin vilahtavat, alemmassa kuvassa mustat suorat housut sekä paita laitettuna niin, että rintaliivit ei vilkkuisi niin paljoa. Kumpi sitten parempi? Itse sanoisin että rintaliivien vilkkuminen!Tää on todella vanha paita ja vielä sellainen, ettei sitä voi periaatteessa pitää ilman, että alla olisi toppi. Rintaliivit vilkkuu siis väkisinkin. Itse olen käyttänyt luumunväristä toppia tuolla alhaalla vielä. Voisi olla jännä, jos alle saisi ostettua suurinpiirtein samanvärisen topin. Mielikuvani mukaan näyttäisi kyllä hyvältä.


Mä tykkään tästä yhdistelmästä tosi paljon, tykkään myös koko paidastakin. Eritoten nuo avonaiset hihat.


Tätä innostuin kokeilemaan kun eräs kommentoija sanoi että voisi soveltua hyvin ulkoiluun. Joten eikun toppi alle, huppari päälle. Ja mikäjottei, ihan hauska yhdistelmä - tosin toppi voisi ja saisikin olla hieman samanvärinen housujen kanssa mutta muuten ihan kiva.

7 kommenttia:

 1. Huppari-yhdistelmä on todella hauska :) Omaan silmään noi housut ovat edelleen karmeat, mutta ton hupparin kanssa sopivat kyllä kivasti. Ja toi (toinen kuva) paita ei kyllä sovi sulle sitten millään (mun mielestä) olipa miten tahansa aseteltu.

  VastaaPoista
 2. Hupparin kanssa housut sopii, kuten ehdotinkin. Mutta rehellisyden nimissä on sanottava, että tuo vaalea pitsihelmainen, jossa ei itsessään varsinaisesti ole mitään vikaa, ei sovi sinulle. On liian väljä tai iso, korostaa leveintä kohtaasi ja ei vain istu kauniisti. Liikaa yöpaita efektiä :/

  Sininen paita tarttee alle rintsikat, joista ei olkaimet vilku, muutoi ei istu päällä niinkuin on tarkoitettu tai sitten näyttää typerälle. Jos sopivat rintsikat, sopii sinulle hyvin. Pidemmäksi vedettynä.

  Musta korupaita reikähihoilla sopii hyvin mustien housujen kanssa.

  Tukevat alusvaatteet antaa ryhtiä isompaankin vartaloon, esim. bodyt *wink wink*

  VastaaPoista
 3. pikkelsi,
  Tuo yhdistelmä tosiaan on hauska. :) Nii sun mielestä sininen ei sovi, mitenkään aseteltuna. :)

  Anonyymi,
  Kiitoksia ehdotuksesta, se tosiaankin sopii. Paremminkin, jos toppi olisi samaa väriä housujen kanssa.

  Ikävää, että olet tuota mieltä tuosta v.punaisesta tunikasta, sitä kun en voi enää palauttaa mutta olen ihan sovituksesta saakka ollut sitä mieltä, että se on LIIAN iso mulle ja kuten sanoit, tekee liikaa yöpaitaeffektiä. Siksipä vyön kanssa sitä asiaa on saanut hieman piilotettua, vaikka joidenkin mielestä taas sitä ei pitäisi tehdä vaan antaa olla just avoimena. Mene ja tiedä, mikä sitten loppupeleissä sopivinta. Itse olen helteellä tykännyt kyllä tuosta väljyydestä, mistä en normisti välitä.

  Totta, se tarvitsee alleen sellaiset rintsikat, mutten ole vielä törmännyt olkaimettomiin liiveihin jotka sopisi näin isopoviselle. :( Olisiko tähän kellään ideaa?

  Tommoset bodyt voisivat olla ihan hauskatkin ja auttaa tosiaan paremmin. Pitää joskus katsoa ja kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Ei tarvitse olla olkaimettomat, ne eivät ole meille isorintaisille käytännölliset eivätkä tue tarpeeksi, mutta olkaimet voisivat olla kapeat ja alkaa kupin sivuilta, en tuosta rinnan päältä.

  Etsin randomina mallin, jota epäilen sinun käyttävän (saman tyylinen, ei tämä varmastikaan kuitenkaan)

  http://www.ellos.fi/dv/30-Alus--uima-asut-Rintaliivit-Kaarituettomat/MissMary/_/N-fv6Z1z141w4Z1z141xe?Nr=52131

  Kun taas voisit kokeilla tämän mallisia:

  http://www.ellos.fi/dv/30-Alus--uima-asut-Rintaliivit-Kaarituelliset/Pluscollection/_/N-fv3Z1z141v2Z1z141xe?Nr=246124

  Olkaimet alkavat eri kohdasta, ovat kapeammat, kuppien toppaus tukee rintaa ja antaa kauniin muodon. ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia suuresti sinulle Anonyymi neuvoista. Olenkin katsonut Ellokselta rintaliivejä sovitukseen, joten pistin nämä ylös listalle. Kaarituelliset liivit ovat yleensä vain olleet kovin huonot mulle. Olen sellaiset ostanut yleensä mutta kerran liiviliikkeen myyjä suositteli ostamaan ilman kaaritukia olevat kun hänen mielestään kaarituelliset eivät sopineet. En muista tarkalleen mitä sanoi, mutta muistelisin etteivät istuneet kunnolla. Ja koska aattelin että hän alan ihmisenä tietää, niin aloin käyttämään noita ilman tukia olevia. Mutta kyllä nekin ovat hyvin tukeneet. Varsinkin nämä uudet, joissa on nelikiinnitys ja leveät olkaimet. Mullehan ei mitään kapeita olkaimia mielellään suositella.

  Mutta lupaan kokeilla... :)

  VastaaPoista
 6. No niin tietenkin ettei *mun* mielestä ei sovi ;) Mitä mieltä itse olet tuosta paidasta?

  VastaaPoista
 7. pikkelsi,
  Jos meinaat tuota sinistä, niin se jakaa mut kahtia. Ja oon päättänyt, että jos ensi viikolla tuleva punainen paita (kuvassa on harmaana) on sopiva, niin otan sen ja sininen saa lähteä. :)

  VastaaPoista