21.7.2011

Paitakuolailua (jälleen kerran)


Shopninkaan on tulossa taas aivan ihania paitoja, etten voi yksinkertaisesti vastustaa näitä. Nyt vaan sormet ristiin, että ois sopivia päälle. Mietin tässä vaan, et mitäs mä teen noille mun vanhoille paidoilleni, kun tuntuu ettei niitäkään ehdi käyttämään  - täytyy varmaan laittaa kirppis pystyyn.

8 kommenttia:

 1. Kuvataanko nuo vaatteet aina normaalikokoisten ihmisten päällä? Luulisi, että XXXL-väkeä riittäisi kuvauksiin ja vaate nyt näyttää eri näköiseltä puolta painavamman päällä kuitenkin...

  VastaaPoista
 2. Joo, ne kuvataan normaalikokoisten päällä koska noista on myös kokoja normaalissa koossa. XL-kokosen päällä tuo Shopninka kuvaa sitten itse myöhemmin nuo vaatteet. Itse osaan kyllä suurinpiirtein jo kuvitella, miltä näyttää mut silti haluan sovitukseen.

  Tuo vasemmanpuolinen paita on vähän sellainen mitä oon etsinyt monet vuodet. Mulla kun on samanlaisesta materiaalista tehty tuo yks suht samanvärinen paita ja oon sen ostanu yli 10v. sitten enkä oo kunnolla uskaltanu käyttää, ettei vaa menis rikki ku ei oo tilalle samanlaista. Mut nyt ehkä sit vihdoinkin on!

  VastaaPoista
 3. Ton liilan kanssa sun on kyl pakko kokeilla joko silikoniolkainta tai olkaimetonta mallia (jossa voi esim jättää toisen puolen olkaimen paikalleen) tai sitten käyttää jotain suht kaunisolkaimista mallia, esim. ihonvärinen paksu olkain vie kyllä idean koko paidasta. Muuuten todella nätti paita ja jos nään oikein niin ei ole sitä perinteistä halvanoloista trikoota jota sun päällä usein näkee. =) Toivottavasti sopii!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  No se ei tule olemaan ongelma. Olen nimittäin löytänyt liivimallin, johon saa silikoniolkaimet.

  VastaaPoista
 5. Vaihdoit keskimmäisen paidan toisenlaiseen? Miksi?

  VastaaPoista
 6. Joo, vaihdoin sen kun päätinkin että tuo valkoinen onkin kivempi kuin se musta. Mulla on ihan liikaa mustaa ja liian vähän vaaleita paitoja.

  VastaaPoista
 7. Ja mulle sit kuvaa niistä nykyisistä paidoista.. ;)

  VastaaPoista
 8. Emmy,
  Ehdottomasti. ;)

  VastaaPoista